Doživljajska večerja v Cukrarni

  • Hrana za boljši jutri v Cukrarni

    Covidna kriza je doživljajsko večerjo, finale letošnjega Evropskega vrhunskega srečanja o hrani, spremenila v kulinarično razstavo, kar pa je iz nje naredilo še večje doživetje.

    Doživljajska večerja cukrarna28
    od
  • Razstava pozdravov

    Uroš Štefelin (Vila Podvin, Ribogojnica Zupan, Kmetija pri Dolenc, Kmetija Likozar): Skuta z brinovcem in Zupanova postrv.

    Doživljajska večerja cukrarna1
    od
  • Razstava chefov in pridelkov

    V novi Cukrarni so za boljši jutri slovenski mišelinski chefi in chefinja razstavili svoje pridelovalce, nabiralce, ideje, stvaritve in pozdrave iz kuhinje, po razstavi pa na sedem-hodni zakuski pokazali še svoj DJ talent.

    Doživljajska večerja cukrarna3
    od
  • Skutni tartuf

    Uroš Fakuč (DAM, Mlekarna Planika, oljčni nasad Fakuč): Tartuf DAM

    Doživljajska večerja cukrarna5
    od
  • Možgani

    Jorg Zupan (Atelje, Zupanov vrt pod Golovcem, KZ Sevnica): Gougeres z možgani

    Doživljajska večerja cukrarna12
    od
  • Kornet

    Grega Vračko (Hiša Denk, Kmetija Plantev, Vračkov domači vrt, Kmetija Bozič): Kornetki iz rdečega zelja z račko

    Doživljajska večerja cukrarna17
    od
  • Krof

    Ana Roš (Hiša Franko, Planina Sleme, Ribogojnica Zupan, nabiralec Miha Rustja): Koruzni krof, fermentirana skuta, prekajene postrvje ikre in divji drobnjak

    Doživljajska večerja cukrarna19
    od
  • Oljka

    Tomaž Kavčič (Gostilna pri Lojzetu, lasten oljčni nasad Petar Grašo in Tomaž Kavčič, Kmetija Odems, Mlekarna BeKa): Črno na belem

    Doživljajska večerja cukrarna27
    od
  • 1. Srna

    Luka Košir, Grič, 1 Michelinova zvezdica: Jelenovo srce, lišaji, želod, gobe. Vinska spremljava: Chardonnay, Mlečnik, suho, belo macerirano, 2015, Vipavska dolina

    Doživljajska večerja cukrarna30
    od
  • 2. Trdinka

    Uroš Štefelin, Vila Podvin, 1 Michelinova zvezdica: Trdinka in tepka. Vinska spremljava: Angel belo, Batič, suho, zrelo belo, 2019, Vipavska dolina

    Doživljajska večerja cukrarna31
    od
  • 3. Tartuf

    Uroš Fakuč, restavracija DAM, 1 Michelinova zvezdica: Krompir, ki bi rad postal tartuf. Vinska spremljava: Rebula Journey, Medot, suho, svežo belo, 2020, Goriška Brda

    Doživljajska večerja cukrarna32
    od
  • 4. Zelje

    Jorg Zupan, Atelje, 1 Michelinova zvezdica: Zelje, tomatil, sumac. Vinska spremljava: Laški amfora, Ducal, suho, belo macerirano, 2018, Štajerska Slovenija

    Doživljajska večerja cukrarna33
    od
  • Navijanje

    Ko je nastopila prva zvezdnica večera so navijačice stopile na stole … Vrhunska kulinarika je tudi v Sloveniji novi šov-biznis.

    Doživljajska večerja cukrarna34
    od
  • 5. Čebula

    Ana Roš, Hiša Franko, 2 Michelinovi zvezdici: Kje je meso? Injeira iz pražene ješprenove moke, čebula, no waste fond iz različnih vrst mesa, grižljaj kitajskega zelja, jurčki in bezgove jagode. Vinska spremljava: Modri pinot, Movia, suho, zrelo rdeče, 2015, Goriška Brda

    Doživljajska večerja cukrarna40
    od
  • Timsko delo

    Večerja po razstavi Hrane za boljši jutri je bila doživljajska in vrhunska tudi zaradi brezhibne organizacije. Ne le takšne jedi, tudi takšno postrežbo, sodelovanje, hitrost in gostoljubje si želimo vedno in povsod!

    Doživljajska večerja cukrarna41
    od
  • 6. Mangalica

    Grega Vračko, Hiša Denk, 1 Michelinova zvezdica: Mangalica in koleraba. Vinska spremljava: Merlot Pavo, Kristančič, suho, zrelo rdeče, 2016, Goriška Brda

    Doživljajska večerja cukrarna42
    od
  • 7. Jesen

    Tomaž Kavčič, Gostilna pri Lojzetu, 1 Michelinova zvezdica: Jesenski par, kaki in kostanj. Vinska spremljava: Dominus, Pra-vino, sladko, belo, 2018, Štajerska Slovenija

    Doživljajska večerja cukrarna45
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!