Droži
-
Droži
Lačne droži nahrani!
drozi pred hranjenjemodAvtor slike: UME -
Site droži
Ko so site, se zadovoljno napihnejo in podvojijo volumen. Zdaj so pripravljene.
drozi nahranjeneodAvtor slike: UME -
Prvo vzhajanje
Med prvim vzhajanjem testo vsake pol ure prepogni.
kruh z ovsenimi kosmici prvo vzhajanjeodAvtor slike: UME -
Drugo vzhajanje
Najboljše za pokrivanje modela za (drugo) vzhajanje je hotelska kapa za prhanje. Če se ne držiš le zapečka, ti jih nikoli ne bo zmanjkalo.
kruh z ovsenimi kosmici drugo vzhajanje2odAvtor slike: UME -
Kruh z ovsenimi kosmiči
Ni še povsem uspel, a je bil že vseeno dober. Ovseni kosmiči sredico, ki ni gnetena, temveč le prepogibana, naredijo mehko in puhasto, z velikimi luknjami.
kruh z ovsenimi kosmiči2odAvtor slike: UME -
Za pašteto
Namaži z dobro jetrno pašteto!
kruh z ovsenimi kosmičiodAvtor slike: UME -
Koruzni hlebec
Naslednji – koruzni hlebec – se je že lepše dvignil.
kruh koruzni hlebecodAvtor slike: UME -
Čabate
Po okusu doslej zmagovalke s pomočjo droži in opražene čebule.
kruh čebulna čabataodAvtor slike: UME