Droži

  • Droži

    Lačne droži nahrani!

    drozi pred hranjenjem
    od
    Avtor slike: UME
  • Site droži

    Ko so site, se zadovoljno napihnejo in podvojijo volumen. Zdaj so pripravljene.

    drozi nahranjene
    od
    Avtor slike: UME
  • Prvo vzhajanje

    Med prvim vzhajanjem testo vsake pol ure prepogni.

    kruh z ovsenimi kosmici prvo vzhajanje
    od
    Avtor slike: UME
  • Drugo vzhajanje

    Najboljše za pokrivanje modela za (drugo) vzhajanje je hotelska kapa za prhanje. Če se ne držiš le zapečka, ti jih nikoli ne bo zmanjkalo.

    kruh z ovsenimi kosmici drugo vzhajanje2
    od
    Avtor slike: UME
  • Kruh z ovsenimi kosmiči

    Ni še povsem uspel, a je bil že vseeno dober. Ovseni kosmiči sredico, ki ni gnetena, temveč le prepogibana, naredijo mehko in puhasto, z velikimi luknjami.

    kruh z ovsenimi kosmiči2
    od
    Avtor slike: UME
  • Za pašteto

    Namaži z dobro jetrno pašteto!

    kruh z ovsenimi kosmiči
    od
    Avtor slike: UME
  • Koruzni hlebec

    Naslednji – koruzni hlebec – se je že lepše dvignil.

    kruh koruzni hlebec
    od
    Avtor slike: UME
  • Čabate

    Po okusu doslej zmagovalke s pomočjo droži in opražene čebule.

    kruh čebulna čabata
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!