Gala večerja briške rebule

  • Gala vila

    Gala večerja po strokovni pokušini briških rebul se je začela na vrtu Vile Vipolže. Po glasbenem in kulinaričnem uvodu se je 80 gostov iz devetih držav v kletni dvorani posvetilo jedem dveh vrhunskih chefov, Tomaža Kavčiča iz Gostilne pri Lojzetu na dvorcu Zemono v Vipavski dolini in Alessandra Gavagne, chefa trattorie Al cacciatore iz La Subide Joška Sirka v Krminu, na italijanski strani Brd.

    briška rebula gala vila vipolže
    od
    Avtor slike: UME
  • Paradižnik

    Alessandro Gavagna: pet vrst paradižnika, omaka divje trave in hrustljava polenta

    briška rebula gala finger paradižnik
    od
    Avtor slike: UME
  • Foie gras

    Tomaž Kavčič: hrustek s kremo foie gras in hrustljavo koruzo

    briška rebula gala finger foie gras
    od
    Avtor slike: UME
  • Njok

    Tomaž Kavčič: njok polnjen z lokalnim sirom, potresen s hrustljavo baziliko, v paradižnikovi omaki

    briška rebula gala finger njok
    od
    Avtor slike: UME
  • Sendvič

    Alessandro Gavagna: karpačo srne, hren in kandirani paradižnik v sendviču

    briška rebula gala finger sendvič
    od
    Avtor slike: UME
  • Raviol

    Tomaž Kavčič: domači raviol v oglju s soško postrvjo, paradižnikova omaka, zelenjava in polenovka

    briška rebula gala raviol
    od
    Avtor slike: UME
  • Vlivanci

    Alessandro Gavagna: vlivanci z jurčki in zelenjavo

    briška rebula gala vlivanci
    od
    Avtor slike: UME
  • Odojek

    Tomaž Kavčič: izkoščičen odojek, kuhan sedem ur na nizki temperaturi, s soparjenim kruhom, domačo gorčico in koromačem

    briška rebula gala odojek
    od
    Avtor slike: UME
  • Jelen

    Alessandro Gavagna: jelen, postrvji kaviar in krema pistacije

    briška rebula gala jelen
    od
    Avtor slike: UME
  • Potica

    Tomaž Kavčič: moja osvežilna orehova potica

    briška rebula gala potica
    od
    Avtor slike: UME
  • Bezeg

    Alessandro Gavagna: borovničeva krema, sladoled in piškoti

    briška rebula gala bezeg
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!