Rad Dobrojem: junij, 13. – 19.

  • Domačija Klinec

    Kmalu v Nedelu, domačija Klinec, Medana.

    Aleks Klinec
    od
  • Rezanci s kopunom

    Med vinogradom pod domačijo sredi Medane je velika ograda, v kateri se pase trideset kopunov. Domači rezanci in ragu iz kopuna, domačija Klinec.

    klinec rezanci kopun
    od
  • Galerija okusov

    Kmalu v Nedelu, Galerija okusov, Novo Celje.

    galerija okusov ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Bela čokolada in rabarbara

    Galerija okusov, sladica iz bele čokolade in rabarbare v parku stare novo-celjske graščine.

    galerija okusov rabarbara
    od
  • Beluši in ocvrto maslo

    Ocvrto maslo? In to zeliščno! S česnom in pehtranom, ki se tako odlično ujameta z beluši, ki bodo le še nekaj dni pod zemljo, zato jim je ob slovesu od sezone potrebno pripraviti nekaj posebnega. Ko poznaš recept je zelo preprosto: zeliščno maslo zamrzneš, nato ga paniraš, spet zamrzneš in še enkrat paniraš.

    belusi in ocvrto maslo
    od
    Avtor slike: UME
  • Urban bistro 21, Podgorica

    Tudi temu se včasih ne da ubežati. 21, urban bistro, Podgorica.

    podgorica 21 burger
    od
    Avtor slike: UME
  • Hotelski zajtrk

    Več je na voljo, manjši je apetit. Hotel Podgorica, Podgorica, Črna Gora.

    podgorica zajtrk
    od
    Avtor slike: UME
  • Koleraba in jastog

    Spet doma. Mlade kolerabe z vrta, lisičke iz gozda in ameriški jastog iz diskontne akcije. Domača majoneza s tandoori začimbo je poskrbela za složno povezavo. Rizling, Krutzler.

    kolerabin praženec z jastogom
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!