Rad Dobrojem: junij, 13. – 19.
-
Domačija Klinec
Kmalu v Nedelu, domačija Klinec, Medana.
Aleks Klinecod -
Rezanci s kopunom
Med vinogradom pod domačijo sredi Medane je velika ograda, v kateri se pase trideset kopunov. Domači rezanci in ragu iz kopuna, domačija Klinec.
klinec rezanci kopunod -
Galerija okusov
Kmalu v Nedelu, Galerija okusov, Novo Celje.
galerija okusov ekipaodAvtor slike: UME -
Bela čokolada in rabarbara
Galerija okusov, sladica iz bele čokolade in rabarbare v parku stare novo-celjske graščine.
galerija okusov rabarbaraod -
Beluši in ocvrto maslo
Ocvrto maslo? In to zeliščno! S česnom in pehtranom, ki se tako odlično ujameta z beluši, ki bodo le še nekaj dni pod zemljo, zato jim je ob slovesu od sezone potrebno pripraviti nekaj posebnega. Ko poznaš recept je zelo preprosto: zeliščno maslo zamrzneš, nato ga paniraš, spet zamrzneš in še enkrat paniraš.
belusi in ocvrto masloodAvtor slike: UME -
Urban bistro 21, Podgorica
Tudi temu se včasih ne da ubežati. 21, urban bistro, Podgorica.
podgorica 21 burgerodAvtor slike: UME -
Hotelski zajtrk
Več je na voljo, manjši je apetit. Hotel Podgorica, Podgorica, Črna Gora.
podgorica zajtrkodAvtor slike: UME -
Koleraba in jastog
Spet doma. Mlade kolerabe z vrta, lisičke iz gozda in ameriški jastog iz diskontne akcije. Domača majoneza s tandoori začimbo je poskrbela za složno povezavo. Rizling, Krutzler.
kolerabin praženec z jastogomod