Teden restavracij se je komaj končal, 13 gostiln iz Radovljice pa nadaljuje z Okusi Radol’ce, prav tako za 16 evrov. Na otvoritveni večerji v Vili Podvin so vsi kuhali skupaj. Začelo se je na terasi, med stojnicami okoliških kmetij, godlo izletniške kmetije Globočnik ter narezkom gostilne Avguštin.
Hladno dimljeno Zupanovo postrv in postrvje ikre, sladoled iz Resmanove ajde in rdečo peso s hrenom sta pripravili Grajska gostilnica in gostišče Tulipan. Sivi pinot, Kobal, 2015, je izbrala vinoteka Sodček.
Juho iz Kopačevih prepelic sta pripravili restavracija Krek in gostišče Draga.
Telečja Mlinaričeva jetrca s čebulo, Mrkotovo trdinko in zeleno solato sta pripravili gostilna Lectar in restavracija Lambergh. Vino: Medana novo, Kristančič, 2016.
Brinov sorbet je pripravila gostilna Kunstelj.
Mlinaričeva svinjska lička, jurčke, pehtranove štruklje, karamelizirano Matičkovo zelenjavo, lešnike in melisino peno iz Dolenčevega jogurta sta pripravili Vila Podvin in gostilna Avsenik pri Jožovcu. Vino: rubino, Fornazarič, 2012.
Slivov štrudelj iz Mišotovih sliv, pene iz Poličarjeve skute, vanilije kreme, dobljenca in cimetovega sladoleda sta pripravila Joštov hram in gostilna Tavčar. Vino: rumeni muškat, Šturm, 2015, polsladko.
Grizike za konec so bile iz gostilne Kunstelj.