Sladki krompir

  • Iz pečice

    Dolžina pečenja je odvisno od velikosti. Vsaj eno uro, najbrž poldrugo. Sredica mora biti mehka, toda vseeno še čvrsta.

    sladki krompir z mocarelo pred peko3
    od
    Avtor slike: UME
  • Posoda

    Za finalno pečenje je dober vsak pekač, za serviranje pa je boljše, če je keramičen.

    sladki krompir z mocarelo pred peko
    od
    Avtor slike: UME
  • Solata

    Za prilogo je najboljša le solata. Da je le skleda dovolj velika (in polna).

    P.s. Solata se kupuje pri branjevkah!

    solata radič in goriška vrtnica
    od
    Avtor slike: UME
  • Dober tek

    Recept je tukaj.

    sladki krompir z mocarelo
    od
    Avtor slike: UME
  • Torta

    Ker je bilo kosilo lahko, čeprav je bilo ”sladko”, in ker je bila pečica že vroča, je lahko popoldan še torta. Tako se obloži jabolčna torta z orehi.

    jabolčna torta pred peko
    od
    Avtor slike: UME
  • Dober tek

    Recept je tukaj.

    jabolčna torta z orehi
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!