Knjižna polica

Za naročilo in nakup knjige izpolnite spodnji obrazec in ga pošljite s klikom na gumb
POŠLJI NAROČILO.

Knjige, ki jih morate skuhati

Okusno branje za vašo dobrojedsko knjižnico

 

Ko dobrojedstvo postane način življenja, se Šola okusov spremeni v – šolo življenja. To pa pomeni, da se nikoli ne nehamo učiti in da nikoli ne znamo dovolj. Zato imamo Šolo okusov in Izbor okusov in zato zvečer zaspimo z novo kuharsko knjigo v roki … Je še kaj prostora na vaši knjižni polici? Predlagamo ”obvezno” čtivo za vse dobrojedce, ki želijo boljše kuhati, jesti, piti, kupovati, potovati, obiskovati in živeti. Naš knjižni izbor za vašo knjižno polico.

Anita Šumer

Nova knjiga avtorice Drožomanije, ki je postala svetovna uspešnica – Novo v domačem hladilniku: sladki drožasti nastavek

Da Drožomanija 1 potrebuje družbo Drožomanije 2, ni krivih le 77 novih receptov za sladke in slane drožaste pekovske dobrote, temveč še bolj Anita Šumer, ker te navduši, da si za dobre stvari vzameš čas, kot te navduši, da svojim ”slanim” drožem zamesiš še družbo sladkih. VEČ …

Gorazd Potočnik

Potočnikova knjiga Čokolada je nepogrešljiva spremljevalka in druga najljubša stvar vsakega pravega ljubitelja čokolade – takoj za čokolado!

Gorazd Potočnik v svoji prvi knjigi predstavlja čokoladne mojstrovine in kako jih lahko poustvarimo doma. V njej so recepti za čokoladne slaščice iz vseh vrst čokolade in za vse okuse ter veščine VEČ …

Janez Bratovž

JB restavracija: kuharska knjiga velikega chefa – Vsako naslovnico je poslikal, vso vsebino pa skuhal

Štirideset receptov so preverile tri amaterske kuharice, potopis Noaha Charneya med Bratovževimi slovenskimi dobavitelji pa daje kuharski knjigi, ki ji je nagovor napisal najbrž najboljši japonski chef Hiroyoshi Ishida, tudi literarno-bralno draž. VEČ …

Anita Šumer

Knjiga, ki vas popelje v zdrav svet peke z drožmi na preprost način in vam pričara vonj in okus ”drožastih” dobrot

Anita Šumer v Drožomaniji razkriva skrivnosti ”dobrega in slastnega kruha, kakršnega so pekle naše babice, a ne samo kruha, tudi drugih slastnih izdelkov! Vse, kar potrebujete, so malce načrtovanja in organizacije, s katero si lahko peko umestite v svoj vsakdan, veliko potrpežljivosti, kanček časa, ljubezen – in zagotovo vam bo uspelo.” VEČ …

Jože Rozman

Jože Rozman nam v knjigi Čar vina pričara poseben odnos, svojstveno strast, neusahljivo ljubezen do ”pijače”

Knjiga o vinu, ki te začara ravno zato, ker je ne zanimajo (le) bistrost, barva, vonj, okus in harmonija, zato se najbrž kakšni orto enologi in tradicionalisti ob njej pokrižajo, temveč raje simpatično, nevsiljivo, lažje razumljivo, neavtoritativno in na dovolj neposreden način sleherniku približa ne (le) vino, temveč, kot pravijo Dolenjci, pijačo. VEČ …

Matej Fišer

Tradicionalna prekmurska kuharica – Od förtuja do olstika, klasični prekmurski recepti in postopki od predpasnika do kravate

Matej Fišer je zbral tradicionalne recepte in jih popisal ter poslikal na netradicionalen način. Knjiga opisuje, kako se je v Prekmurju kuhalo nekoč, in narekuje, kako se naj kuha, jé, bere, fotografira in piše (kuharske knjige) v prihodnje. VEČ …

Kuhamo z najboljšimi

RAZPRODANO V knjigi Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi se je združila ekipa najboljših slovenskih chefov.

S svojimi avtorskimi recepti se v knjigi predstavljajo Janez Bratovž, Igor Jagodic, Borut Jovan, Tomaž Kavčič, Andrej Kuhar, Marko Pavčnik, Gorazd Potočnik, Uroš Štefelin in Bine Volčič, znana imena slovenske kulinarike, ki z veliko truda, znanja in strasti ustvarjajo suvereno avtorsko kuhinjo, uporabljajo najboljše sestavine, mojstrsko obvladajo kuharske tehnike, nihče od njih pa se ne boji sprostiti svoje kreativnosti. VEČ …

Nataša Đurić

RAZPRODANO Popoln priročnik za peko s kislim testom, z recepti za kruhe ter sladko in slano pecivo

Knjiga Nataše Đurić, posvečena peki kruha kot nekoč, brez industrijskega kvasa, le s pomočjo mešanice vode in moke, v kateri za vzhajanje testa poskrbijo naravno prisotne bakterije in kvasovke, je res pravi pomočnik in popolni priročnik. Kar je bil nekoč del vsakdana naših prababic, zato danes ni več znanost! VEČ …

Knjižna polica 2020
Varstvo osebnih podatkov *
V primeru tehničnih težav ali zapletov nas prosimo kontaktirajte: 041 931 669 ali na info@vivi.si.

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!