Preprosto dobro

Zadnje urejanje: 8. decembra 2024
Zakaj? Čeprav bi jih radi imeli še več, jih nimamo malo. Zvezdic, kap, vilic, srčkov, svetovnih chefinj in popularnih chefov … Zaradi tega se zdi, da radi jemo le fino, vrhunsko, najboljše in, posledično, najdražje. Toda resničnost je čisto drugačna … To je nadaljevanka o tistem, kar imamo najraje, a...

Zakaj smo (bili) EGR?

Zadnje urejanje: 28. januarja 2022
Kaj boste spoznali? 💛 Zakaj je Slovenija (bila) Evropska gastronomska regija. 💛 Da gastronomske regije ne odlikujejo le najboljši in vrhunski, temveč vsi, ki so dobri, pridni, domačni, gostoljubni, iskreni in pristni. 💛 Kako iskati in najti prav te, ki jih drugi, z Michelinom vred, še niso našli. 💛 24...

Nadokus

Zadnje urejanje: 16. novembra 2024

Kaj se boste naučili? Kako se reče okusu, ki nima le sladkega, kislega, slanega, grenkega in umami okusa? Kako naj v slovenščino prevedemo flavor, saveur, sapore, sabor, sapor? Kaj je to, kar dela hrano okusno, slastno in žmahtno? Zakaj nadokus? Kaj je nadokus? Kaj je najbolj pomembno za nadokus? Kakšna…

10 začetni(ški)h napak

Zadnje urejanje: 19. avgusta 2020

Kaj se boste naučili? Gostinci: kaj morate popraviti, da gost ne bo že na začetku pobegnil. Gostje: kaj že na začetku vašega gostinskega obiska odlikuje dobre gostilne s srčki in kaj se iz napak gostincev lahko naučite, ko kot chefi doma vi povabite v goste. Za dober začetek, tako za…

Vse o SladoLentu

Zadnje urejanje: 22. julija 2020
Zakaj je to za Vas? - SladoLent je največja promenada vrhunske slovenske kuhinje. - Na SladoLentu od leta 2011 nastopajo najboljši slovenski chefi in chefinje. - Na SladoLentu vsak večer nastopajo in kuhajo v živo po trije vrhunski chefi. - V času Festivala Lent je SladoLent najboljša slovenska gostilna. Kulinarična...

Vse o TR

Zadnje urejanje: 8. aprila 2023
Kaj boste spoznali? - Teden restavracij, največjo kulinarično akcijo v Sloveniji. - Vse odgovore na vsa vaša vprašanja o Tednu restavracij. - Teden restavracij: kdo, kje, koliko, kaj, kako, zakaj. Akcija Teden restavracij vabi v najboljše slovenske restavracije in s tem promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene izbrane...

Vse o Šoli

Zadnje urejanje: 4. maja 2021
Kaj boste spoznali? - Zakaj Šola? - Zakaj dobrojedci? - Zakaj Vivi? - Okušati in uživati v hrani! - Zakaj naročnina? - Kako v Šolo okusov? Rad jem, a ne vem, če dobro ... Rad dobro jem! Ker vem! VIVI - ker rad dobro jem! Življenje je kratko, preživimo pa...

Vse o ocenjevanju na vivi.si

Zadnje urejanje: 23. julija 2024
Zakaj www.vivi.si? - Ker je gostiln veliko, a dobrih je malo, vrhunskih pa še manj, zato jih ni enostavno najti. - Ker je ocenjevanj in ocen veliko, a zaradi tega je izbira še težja. - Ker VIVI uči, svetuje in vabi. - Ker Šola okusov uči, kako dobro jesti. -...

Knjižna polica

Zadnje urejanje: 30. novembra 2023
Za naročilo in nakup knjige izpolnite spodnji obrazec in ga pošljite s klikom na gumb POŠLJI NAROČILO. Knjige, ki jih morate skuhatiOkusno branje za vašo dobrojedsko knjižnico   Ko dobrojedstvo postane način življenja, se Šola okusov spremeni v - šolo življenja. To pa pomeni, da se nikoli ne nehamo učiti...
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!