Moj recept “izbrana kakovost – Slovenija”

Nagradna igra Tedna restavracij za sodelujoče restavracije (pomlad 2024)

Moj recept za goste Tedna restavracij

Teden restavracij v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano s posebno nagradno igro Moj recept “izbrana kakovost – Slovenija” nagrajuje sodelujoče restavracije. Nagrada: konvektomat Electrolux Professional SKYLINE PREMIUMS

pečiča roza

Konvekcijska pečica Electrolux Professional Skyline Premiums

Kako sodelovati?

V nagradni igri lahko sodelujejo vse sodelujoče restavracije Tedna restavracij 2024, pomlad, ki pošljejo organizatorju do predvidenega roka recept in fotografijo ene od jedi s svojega TR menija, ki vsebuje goveje ali perutninsko meso z znakom ”izbrana kakovost – Slovenija”.

Kaj lahko osvojite?

1 x nagrada

kombinirana pečica Electrolux Professional SKYLINE PREMIUMS OVEN 6 GN 1/1 – ELECTRIC

pečiča roza

Moj recept ”izbrana kakovost – Slovenija”

Nagradna igra Moj recept ”izbrana kakovost - Slovenija” za sodelujoče restavracije Tedna restavracij, pomlad 2024

Pravila in splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri

Podjetje VIVI d.o.o. podatke (recepte) zbira z namenom izvedbe nagradne igre in uporabe v trženjske in promocijske namene. Svojo privolitev k sodelovanju za opredeljen namen sodelujoči izrazijo z oddajo recepta za pomladni Teden restavracij 2024.

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre Moj recept ”izbrana kakovost Slovenija” (v nadaljevanju “nagradna igra”) je podjetje VIVI d.o.o., Vesnaverjeva ulica 6, 2000 Maribor, ID za DDV SI53555791 (v nadaljevanju “organizator”).

2. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija perutninskega in govejega mesa z označbo ”izbrana kakovost – Slovenija”.

3. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od 13. februarja 2024 (00:00) do 04. marca 2024 (23:59), po slovenskem času.

4. Sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo samo restavracije, ki sodelujejo na Tednu restavracij, pomlad 2024, in imajo vsaj eno jed na svojem meniju, ki vključuje goveje ali perutninsko meso z označbo ”izbrana kakovost – Slovenija” (»Sodelujoči«). Te jedi morajo biti v meniju Tedna restavracij, pomlad 2024, zapisane v jedilnih listih TR. Vsaka sodelujoča restavracija lahko sodeluje z več jedmi, ki ustrezajo temu pogoju. S poslanim receptom je izraženo strinjanje z namenom in obsegom obdelave podatkov ter omogočeno sodelovanje v nagradni igri.

5. Preklic sodelovanja v nagradni igri

Sodelujoči lahko kadarkoli tekom nagradne igre prekliče sodelovanje in dano privolitev na način, da pošlje zahtevek o preklicu na elektronski naslov info@vivi.si. V tem primeru je sodelujoči izključen iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri, organizator pa zagotovi izbris podatkov.

6. Potek nagradne igre

Sodelujoči, ki sodeluje v Tednu restavracij pomlad 2024 in ponuja jed, ki vsebuje goveje ali perutninsko meso ”izbrana kakovost – Slovenija” na svojem TR meniju, lahko sodeluje v nagradni igri tako, da pripravi recept za to jed in naredi fotografijo jedi s svojim mobilnim telefonom ali drugo foto napravo. Nato recept s spiskom sestavin in opisom postopka ter fotografijo jedi pošlje organizatorju do vključno 04. 03. 2024 do 23:59 ure.

Jedi, ki sodelujejo v Nagradni igri, morajo biti avtorske in izražati spoštovanje do lokalne kulinarike. Poleg tega morajo imeti ustrezno idejno in tehnološko zasnovo, ki se prilega restavracijskemu slogu, ter biti na voljo na meniju Tedna restavracij, pomlad 2024. V receptu mora biti meso pravilno označeno, skladno z navodili IK – Slovenija. V kolikor to v receptu ni pravilno označeno, si organizator pridržuje pravico do korekture. Prav tako si organizator pridržuje pravico za slovnično ter slogovno korekturo receptov.

7. Izbor nagrajencev

Komisija organizatorja bo med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, naključno izžrebala zmagovalca. Komisija, ki jo sestavljajo trije člani, bo žreb opravila v prostorih organizatorja, in sicer 5. aprila 2024.
Strokovna žirija organizatorja (selektor TR, vodja TR in predstavnik Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano) bo pregledala vse recepte, ali ustrezajo pogojem nagradne igre. V žrebanju bodo sodelovali samo recepti, ki bodo tem pogojem ustrezali.
Nagrada bo podeljena po metodi naključnega izbora s pomočjo posebnega programa ali drugačne metode, ki onemogoča kakršnokoli goljufanje ali ponarejanje rezultatov. Organizator ne sme uporabiti programa ali kakršnih koli drugih postopkov ali algoritmov na način, ki bi omogočal vnaprejšnjo določitev rezultatov naključno izvedene dodelitve nagrade.
Nagrajeni recept bo objavljen na spletni strani Tedna restavracij in na socialnih omrežjih do določenega datuma (5. 4. 2024). Organizator bo tudi profesionalno poslikal nagrajeno jed.
Zapisnik o nagrajencih/-kah bo podpisan s strani vseh članov komisije in izdan v enem izvodu. Na sedežu organizatorja se bo hranil eno leto od zapisa.

8. Nagrade

Prejemnik nagrade bo prejel kombinirano pečico Electrolux Professional SKYLINE PREMIUMS OVEN 6 GN 1/1 – ELECTRIC. Kombinirana pečica z vmesnikom s polnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti, več jezikov – Vgrajen generator pare (v s/s 316L) z resničnim nadzorom vlažnosti na podlagi lambda senzorja – Sistem za distribucijo zraka OptiFlow za doseganje največje zmogljivosti s 7 stopnjami hitrosti ventilatorja – SkyClean: Samodejno in vgrajen samočistilni sistem z integriranim odstranjevanjem vodnega kamna generatorja pare. 5 samodejnih ciklov (mehak, srednji, močan, zelo močan, samo s izpiranjem) in zelene funkcije za varčevanje z energijo, vodo, detergentom in sredstvom za izpiranje – Načini kuhanja: Samodejno (9 družin živil s 100 različnimi vnaprej nameščenimi različicami); Programi (največ 1000 receptov je mogoče shraniti in jih organizirati v 16 različnih kategorij); Ročno (parni, kombinirani in konvekcijski cikli); Specialistični cikli (regeneracija, kuhanje pri nizkih temperaturah, vzhajanje, EcoDelta, Sous-Vide, Static-Combi, pasterizacija testenin, dehidracija, nadzor varne hrane in napredni nadzor varne hrane) – posebne funkcije: kuhanje z več časovniki, načrt-n-save za rezanje tekoči stroški, Make-it-Mine za prilagajanje vmesnika, SkyHub za prilagajanje domače strani, agenda MyPlanner, povezava SkyDuo s SkyLine ChillerS, način samodejnega varnostnega kopiranja, da se izognete izpadom – vrata USB za prenos podatkov, programov in nastavitev HACCP. Pripravljena za povezljivost – 6-točkovna večsenzorska sonda za temperaturo jedra – Dvojna steklena vrata z LED lučmi – Celotna konstrukcija iz nerjavečega jekla – Priloženo n.1 stojalo za pladnje 1/1 GN, razmak 67 mm.
Blagovna znamka: Electrolux Professional Electrična močr 11.1 Kw
Napetost: 380-415 V
Frekvenca 50-60 Hz
Faze 3N
WxDxH mm 867x775x808 mm
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na tretje osebe.

9. Obveščanje o nagradi

Nagrajenec bo po zaključku žreba o izboru obveščen med 6. in 10. aprilom 2024.

10. Obdavčitev nagrad

Organizator se zavezuje k plačilu davkov zmagovalnega sodelujočega v skladu z davčnimi zakoni.

11. Privolitev sodelujočih

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejmejo vse pogoje v zvezi z akcijo.
Sodelujoči se odpoveduje vsem avtorskim pravicam in drugim pravicam iz tega naslova, vključno moralnim, materialnim, pravici do predelave, distribucije in drugim ter jih v celoti prenaša na organizatorja ter Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Vsi recepti s sodelovanjem v nagradni igri postanejo last podjetja Vivi d.o.o. in Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Oba pravna subjekta ob kakršnikoli objavi recepta navajata tudi avtorja recepta ter priložnost recepta: Teden restavracij, pomlad 2024.

12. Končne določbe

S privolitvijo k sodelovanju v nagradni igri udeleženci sprejemajo vsa navedena pravila in splošne pogoje nagradne igre, ki so objavljeni na spletni strani organizatorja. Pravila začnejo veljati z dnem pričetka nagradne igre. Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev, oz. sprememb pravil in splošnih pogojev, ter se zavezuje, da bo vsako spremembo, oz. dopolnitev sporočil preko elektronske pošte ter objavil na družbenih omrežjih Tedna restavracij.

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!