Pavus: ❤️❤️❤️❤️ na Gradu Laško

Zadnje urejanje: 26. novembra 2021
Ocenjujemo: Marko Pavčnik kroti divjo hrano za visoke grajske jedi in fine Pavusove okuse, zato je Pavus - Grad Laško ena najboljših slovenskih restavracij in za 4 srčke.   Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger   Pavus je doživetje. A ne samo zato, ker je na gradu in ker je grad tako...

JRE še ambiciozneje v trajnostni razvoj

Zadnje urejanje: 24. novembra 2021

V združenju JRE-Slovenija ponovno soglasno potrdili vodstvo in zastavili smernice razvoja za prihodnost Na zboru članov JRE-Slovenija, združenju 19 najimenitnejših predstavnikov visoke kulinarike, je dosedanji predsednik Gašper Puhan, ki vodi Galerijo okusov v Novem Celju, prejel popolno podporo s strani članov in mednarodnega vodstva ter pridobil nov, dvoletni mandat. Upravni…

Altroke: ❤️ za Istro ob Ljubljanici

Zadnje urejanje: 18. novembra 2021
Ocenjujemo: Altrokè, zagotovo, kot v Istri, vendar ne na kmetiji, temveč v mestu. Altroke je istrska kuhinja Čokove kmetije ob Ljubljanici.   Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger   Gremo tja? Zagotovo! Seveda! Logično! Kam pa drugam! Zagotovo, kje se dobimo, kam gremo, kje bo polno, kje so vsi, kje je pestra...

Hrana (v) prihodnosti, brez politike

Zadnje urejanje: 11. novembra 2021
Po ljubljanskem Evropskem simpoziju hrane, na katerem smo poslušali in okušali Piše: Uroš Mencinger   Usta so nam vedno bolj polna prihodnosti … Po eni strani zato, ker je ravno zaradi ust prihodnost vedno bolj ogrožena in zato negotova, po drugi, ker nas je vedno bolj strah, da bodo v...

Pen klub: ❤️❤️❤️ za prenovljeno legendo

Zadnje urejanje: 2. novembra 2021
Ocenjujemo: PEN KLUB v stari pisateljski vili med Opero, Moderno in Narodnim je najbolj skrita gostilna Ljubljane, ki pa jo vsi poznajo - Uspešna prenova je ustvarila novo avtorsko zgodbo v legendarnem klubu avtorjev   Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger   V Pen klubu se ni nič spremenilo! Še vedno je najbolj...

Evropski simpozij hrane: prebudi(mo) se!

Zadnje urejanje: 2. novembra 2021
Od 6. do 8. novembra v Ljubljani European Food Summit - Prihodnost, v kateri se cedita med in mleko, moramo zakuhati sami   Potem ko je lani zaradi covida odpadel, bo letos še boljši! Evropski simpozij hrane bo v Ljubljani potekal med 6. in 8. novembrom, z bogatim programom in...

Valdhuber: ❤️ za vino + turizem

Zadnje urejanje: 19. oktobra 2021
Ocenjujemo: Odkar Valdhuber ni le vino, temveč tudi turizem, se v Svečino ne gre več le na vino in narezek, temveč na res dobro kosilo in znano Valdhuberjevo vino.   Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger   Čeprav je Maribor mesto z najstarejšo trto na svetu, mednarodno znanimi vinarji in goricami sredi...

Teden restavracij: 60.000 gostov!

Zadnje urejanje: 18. oktobra 2021
Nov rekord najbolj okusnega tedna v letu - Hvala gostinci, za odlične menije TR - Hvala gostje, za odličen obisk jesenskega TR - Graja pa tistim, ki ste rezervirali, nato pa niste prišli!   Piše: Uroš Mencinger Eni so šli na dopust, eni so podaljšali … Za oboje pa je...

Teden restavracij: jesenski dober tek!

Zadnje urejanje: 8. oktobra 2021
Od danes do nedelje, 17. oktobra, v 97 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni - Teden restavracij sicer okuži, toda z - okusom!   Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden predrezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na jesenskem najbolj okusnem tednu leta, od...

Teden restavracij: srčki ❤️❤️❤️ in ❤️❤️❤️❤️

Zadnje urejanje: 1. oktobra 2021
V jesenskem Tednu restavracij sodeluje 22 gostiln in restavracij z oceno ❤️❤️❤️ ali ❤️❤️❤️❤️ - Kriteriji kakovosti, s katerimi ocenjujemo najboljše slovenske (in svetovne) gostilne   V Izboru okusov, iskalniku najboljših slovenskih gostiln, je 36 restavracij z najvišjimi ocenami, s 3, 4 ali 5 srčki. Iz te slovenske elite, ki se...

Teden restavracij: nadgrajevanje za ❤️❤️

Zadnje urejanje: 29. septembra 2021
V jesenskem Tednu restavracij sodeluje 27 gostiln in restavracij z oceno 2 srčka - Ni vsak srček za vsak dan in za vsako priložnost - Dva srčka sta znak za nadgrajevanje   Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike. Toda to ni tekmovanje! Srčki so namreč mera, ki nas usmeri...

TR21J: Koristne informacije

Zadnje urejanje: 30. septembra 2021
Rezervacije za jesenski Teden restavracij so že v polnem teku, zato je skrajni čas, da vas opremimo z nekaterimi koristnimi informacijami, s katerimi bodo priprave na najokusnejši teden letošnje jeseni prijetnejše in enostavnejše.   Kam na brezmesne užitke? Tudi tokrat so številne izmed sodelujočih restavracij v sklopu svojih ponudb pripravile...

TR21J: za nasmeh in ❤️ gre!

Zadnje urejanje: 28. septembra 2021
V jesenskem Tednu restavracij sodeluje 7 gostiln in restavracij z oznako Nasmeh in 41 z oceno ❤️ - Kaj je potrebno za dobro gostilno, v kateri so gostje dobre volje?   Gostilne in restavracije ne kuhajo le hrane. S hrano morajo namreč skuhati tudi dobro voljo! Zato je nasmeh na obrazi...

TR21J: Vse sodelujoče restavracije

Zadnje urejanje: 29. septembra 2021
Teden restavracij jesen 2021: spisek sodelujočih restavracij (98) – Vse sodelujoče restavracije po regijah – Vse sodelujoče restavracije po ocenah (srčkih)   REZERVIRAJ Prvič v Tednu restavracij: Mama Marija, Kranjska Gora Gostišče Tolc, Spodnja Sorica Hiša Polonka, Kobarid Kogo, Koper Njami sushi, Maribor Restavracija Robin, Ljubljana Ponovno: Hiša Denk, Zg. Kungota,...

TR21J: Izberi. Rezerviraj. Uživaj!

Zadnje urejanje: 27. septembra 2021
Začelo se je sprejemanje rezervacij za jesenski Teden restavracij - Vsi meniji, vsi podatki, vsi srčki, vse želje Izbora okusov, iskalnika najboljših slovenskih gostiln, ki gosti tudi Teden restavracij (www.teden-restavracij.si in www.vivi.si)   Piše: Uroš Mencinger REZERVIRAJ Začelo se je izbiranje in rezerviranje, da bomo lahko kmalu ponovno uživali. 98...
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!