


Inovativen Anin pirin kruh iz Tuša
Zadnje urejanje: 23. februarja 2021Najbolj inovativno živilo v kategoriji pekovskih izdelkov na vsakoletnem izboru, ki ga pripravlja Inštitut za nutricionistiko V Šoli okusov sami pečemo (in kuhamo). Ker pa se to vedno ne da, smo takrat izbirčni, kaj in kje kupimo. Zato nas veseli, ker je Tušev pirin kruh z drožmi po receptu Ane…
Ta teden: 22. februar do 1. marec
Zadnje urejanje: 22. februarja 2021Novo: tečaj za quiche in tarte
Zadnje urejanje: 16. februarja 2021Ta teden: vse iz brstičnega ohrovta
Zadnje urejanje: 15. februarja 2021Valentinovi ❤️❤️❤️ za domov
Zadnje urejanje: 12. februarja 2021Ta teden: on zanjo za Valentinovo
Zadnje urejanje: 8. februarja 2021Najboljše jedi najslabšega leta 2020
Zadnje urejanje: 3. februarja 2021Ta teden: jabolko na dan, prežene …
Zadnje urejanje: 1. februarja 2021Ta teden: januarske jedi
Zadnje urejanje: 25. januarja 2021Gault&Millau podelitev 2021
Zadnje urejanje: 18. januarja 2021Slovenski kulinarični vodič podelil priznanja najboljšim za leto 2021 – Štiri restavracije s štirimi kapami Kljub za gostince izredno turbulentnem letu omejenega obratovanja so inšpektorji Gault&Millau Slovenija uspeli opraviti obiske restavracij in popularnih zbirališč ter s tem zagotoviti izdajo vodnika Gault&Millau Slovenija za leto 2021. V njem je predstavljeno 153…