Gostilna Kunst za ❤️

Zadnje urejanje: 12. avgusta 2022
Ocenjujeva za vivi.si: Gostilna Kunst v hotelu blizu avtoceste ponuja hotelsko udobje, restavracijske pogrinjke, gostilniške jedi in krškopoljske pujse   Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger Prideš v hotel, pa ješ v gostilni. Greš v gostilno, pa si naročiš degustacijski meni. Sediš pri kaminu, ob sodu ali na skriti terasi, pa občuduješ...

Gaudi&Naan z Malega trga: ❤️

Zadnje urejanje: 11. avgusta 2022
Ocenjujeva za vivi.si: V Gaudi&Naan na ljubljanskem Malem trgu dobiš, česar drugje nočejo in ne znajo skuhati. To je hrana za dušo na rastlinski način po ajurvedskih načelih.   Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger Ko se ”tradicionalno zahodnih Gaudijevih receptov dotakne toplo Naanovo sonce daljnega vzhoda” to ne pomeni le, da...

Agli Amici Rovinj: zvezdica in ❤️❤️❤️❤️

Zadnje urejanje: 14. julija 2022
Zakaj kulinarični razgled v rovinjski marini ne preseneti in zakaj je to dobra vest za obiskovalce mišelinskih restavracij? Agli Amici Rovinj ne preseneti, toda navduši!   Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger St. Tropez je preteklost, ker sedanjost je Rovinj! V prvem so sicer še vedno večje jahte, toda saj v...

Dejan Bavčar: Anatomija stilov vina

Zadnje urejanje: 4. julija 2022

Obvezno branje za ljubitelje vina, someljeje, vinarje, pokuševalce in nasploh vse, ki želijo piti dobro vino, a jim to še ne uspeva povsem NAKUP KNJIGE Piše: Uroš Mencinger   Vino so poznali že pred 7000 leti, že pred 3000 leti pa so različno pridelovali vina iz rdečih in belih grozdnih…

Ali čutiš to strast ljubezni?

Zadnje urejanje: 4. julija 2022
Festival ljubezni na Gradu Negova je sklenila senzorična večerja, na kateri smo se zaljubili v krožnike kiparke in oblikovalke Bojane Križanec, jedi chefa restavracije Strelec Igorja Jagodica in vinske zgodbe vinskega publicista Jožeta Rozmana   Piše: Uroš Mencinger Dobra hrana razveseli, vrhunska (lahko) tudi osreči. Toda, je za to ”kriva”...

Izolska Marina ima ❤️❤️❤️!

Zadnje urejanje: 9. maja 2022
Ocenjujeva za vivi.si: zakaj je kulinarični kritik v restavraciji Marina v Izoli poslušal dobrojedca, ki se je široko smejal?! - 3 srčki za jedi, ki niso iz kuhinje, temveč iz morja   Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger Oranžna vina so kriva, da smo vsako leto, ko je najlepše, saj je...

Jantarno, ki te ljubim oranžno

Zadnje urejanje: 2. maja 2022

O festivalu oranžnih vin v Izoli in filmu o jantarnih vinih v Kopru: oranžna revolucija ni v barvi, temveč v pitju, saj ta vina, ki so najboljša doma, to pa je pri nas, se ne pijejo, temveč jejo Piše: Uroš Mencinger   ”Koliko časa maceracije?” To je bilo najbolj pogosto…

Oranžna Izola in Koper

Zadnje urejanje: 27. aprila 2022

Orange Wine Festival – Komaj se je v Ljubljani končal Slovenski festival vin, bo 29. aprila Manziolijev trg v Izoli napolnil Festival oranžnih vin (od 14. do 21. ure). Na festivalu oranžnih vin, ki je zaradi pandemije dve leti pauziral, letos pa je imel matinejo že 13. aprila, ko je…

Teden restavracij: pomladni rekord!

Zadnje urejanje: 5. aprila 2022
50 tisoč gostov v 104 restavracijah - Nov pomladni rekord Tedna restavracij - Hvala gostinci, za odlične menije TR! - Hvala gostje, za odličen obisk pomladnega TR! - 170 + 10 penečih doživetij za 180 nagrajencev Tedna restavracij in Radgonskih Goric   Piše: Uroš Mencinger Ponedeljek je bil dan za...

TR22p: gremo v center!

Zadnje urejanje: 25. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - V osrednji Sloveniji vas pričakuje 25 restavracij in 45 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično...

Teden restavracij: pomladni dober tek!

Zadnje urejanje: 25. marca 2022
Od danes do nedelje, 3. aprila, v 104 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni - Teden restavracij že 10 let!   Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden predrezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na pomladnem najbolj okusnem tednu leta, od 25. marca do...

TR22p: gremo na vzhod!

Zadnje urejanje: 24. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - V vzhodni Sloveniji vas pričakuje 22 restavracij in 31 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično...

TR22p: gremo na zahod!

Zadnje urejanje: 24. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - V zahodni Sloveniji vas pričakuje 18 restavracij in 28 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično...

TR22p: gremo na jug!

Zadnje urejanje: 23. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - Ko zavijete na jug Slovenije, vas pričakuje 17 restavracij in 29 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu...

TR22p: gremo na sever!

Zadnje urejanje: 23. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - Če greste na sever, vas pričakuje 24 restavracij in 45 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij...
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!