Nagradna igra “3 srca za 3 srčke”

Nagradna igra Tedna restavracij in Radenske (pomlad 2024)

3 srca za 3 srčke

Teden restavracij v sodelovanju z Radensko pod sloganom “3 srca za 3 srčke” vabi k sodelovanju v nagradni igri, v sklopu katere bomo izžrebali 3 srečne nagrajence oz. nagrajenke, ki bodo prejeli 3 bone za obisk sodelujoče restavracije spomladanskega Tedna restavracij po njihovi lastni izbiri.

Nagradna igra Radenska 2024 pomlad

Kako sodelovati?

V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da komentiraš nagradne objave, ki jih bomo objavili na Facebook strani in Instagram profilu Tedna restavracij v treh tednih od 1. do 16. marca. Skupno bomo objavili 3 nagradne objave, tvoja naloga pa je da:

  1. V komentar objav označiš 2 osebi, s katerima boš užival_a na Tednu restavracij.
  2. Slediš profilu @tedenrestavracij in @radenska na FB in/ali IG.

Kako bo potekala nagradna igra?

Vsak teden bomo izmed vseh veljavnih sodelujočih naključno izžrebali 1 nagrajenca oz. nagrajenko, ki bo prejela bon za 3 menije v rezervirani restavraciji. Nagrajence bomo neposredno kontaktirali čez zasebno sporočilo na omrežju, kjer so sodelovali v nagradni igri, njihova imena pa objavili v story objavah na FB strani in IG profilu Tedna restavracij.

Želimo vam veliko sreče!

Nagradna igra ``3 srca za 3 srčke`` na spomladanskem Tednu restavracij 2024

Pravila in splošni pogoji sodelovanja

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre ”3 srca za 3 srčke” (v nadaljevanju “nagradna igra”) je podjetje VIVI d.o.o., Novo Celje 9, 3301 Petrovče, ID za DDV SI53555791 (v nadaljevanju “organizator”).

2. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija dogodka Teden restavracij in vode Radenska.

3. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od 1. marca 2024 do 16. marca 2024 (12.00), po slovenskem času.

4. Sodelovanje v nagradni igri

V tej nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe, ki imajo v RS stalno ali začasno prebivališče. Ena oseba lahko sodeluje v nagradni igri večkrat, vendar je lahko izžrebana samo enkrat.

5. Preklic sodelovanja v nagradni igri

Sodelujoči lahko kadarkoli tekom nagradne igre prekliče sodelovanje in dano privolitev na način, da pošlje zahtevek o preklicu na elektronski naslov info@vivi.si. V tem primeru je sodelujoči izključen iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri, organizator pa zagotovi izbris podatkov.

6. Potek nagradne igre

Vsak teden morajo sodelujoči pod aktualno objavo na Facebooku ali Instagramu označiti 2 prijatelja, slediti morajo tudi profiloma @tedenrestavracij in @radenska. Sodelujoči lahko v nagradni igri sodeluje z obiskom Facebook strani in Instagram Teden restavracij in Radenska, kjer v komentarju pod nagradno igro Facebook/Instagram objavo označi dva
prijatelja. S tem dejanjem se sodelujoči strinja, da je seznanjen s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in da jih sprejema. S tem podaja tudi soglasje za obdelavo osebnih podatkov, za sodelovanje v nagradnem izboru.

7. Izbor nagrajencev

V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki označijo dva prijatelja, najkasneje na dan, ki je določen v Facebook objavi. V času trajanja nagradne igre se izvedejo 3 žrebanja:

  • 1. žreb: 6.3.2024 ob 12.10
  • 2. žreb: 11.3.2024 ob 12.10
  • 3. žreb: 16.3.2024 ob 12.10

Nagrade bodo podeljene po metodi naključnega izbora s pomočjo posebnega programa ali drugačne metode, ki onemogoča kakršnokoli goljufanje ali ponarejanje rezultatov. Organizator ne sme uporabiti programa ali kakršnih koli drugih postopkov ali algoritmov na način, ki bi omogočal vnaprejšnjo določitev rezultatov naključno izvedene dodelitve
nagrade.

Zmagovalce izžrebamo iz komentarjev na Facebooku in Instagramu, kontaktiramo jih v zasebno sporočilo. Njihovo ime označimo tudi v poseben story. V primeru zasebnega profila napišemo samo ime profila. Nagrajenci se morajo javiti na sporočilo. Svoje podatke morajo poslati v roku 48 ur od časa, ko je bil izpeljan nagradni žreb. Nagrajenec, ki svojih
podatkov ne bo poslal pravočasno, do nagrade ne bo več upravičen. V kolikor se v navedenem roku ne javijo organizatorju s svojimi podatki, se nagrada ne podeli.

8. Nagrade

9 x osnovni meni v izbrani restavraciji, ki sodeluje na Teden restavracij pomlad 2024, v času trajanja akcije, to je 15. do 24. marca 2024. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na tretje osebe. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je sodelujoči v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na tretje osebe.

9. Obveščanje o nagradi

Glede prevzema nagrad se dogovori z nagrajenci naknadno.

10. Privolitev sodelujočih

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejmejo vse pogoje v zvezi z akcijo.

11. Druge določbe

Nagradna igra ni na nikakršen način povezana, sponzorirana, podprta ali organizirana iz strani podjetja Meta Platforms, Inc..Vsi podatki in informacije, ki jih zahtevamo za udeležbo v nagradni igri, bodo posredovani organizatorju. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator. Organizator ne odgovarja za sodelovanje v nagradni igri z napačnimi podatki ter tudi ne za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne odgovarja za morebitne posledice nastale ob uporabi/koriščenju nagrad. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki s strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani Teden restavracij. Organizator v ničemer ne prevzema nikakršne odgovornosti za: nedelovanje družbenega omrežja Facebook, nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitve, nedelovanje storitve, ki je posledica izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve, kakršnekoli neželene posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri, kakršnekoli posledice ob koriščenju nagrad. Organizator si pridržuje pravico, da sodelujočega, ki ne deluje v skladu s pravili in
pogoji sodelovanja, razširja sovražni, žaljiv ali kakršenkoli drug neprimeren govor, trajno izloči iz sodelovanja v nagradni igri.

12. Končne določbe

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem možnem času in o tem obvestil sodelujočega oz. po potrebi tudi druge udeležence.

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!