Želje

rad dobro jem

Kar imamo vedno radi, a ni povsod tako dobro! Ker v gostilno pridemo lačni, želimo pa oditi zadovoljni.

rad vrhunsko jem

Kar je doživetje! Ker nismo le lačni, temveč tudi radovedni, zato se jim prepustimo.

domače in naše

Tukaj so doma slovenske jedi, ki imajo dolgo tradicijo in bogato dediščino.

tradicija in sodobnost

Tukaj jim je dediščina pomembna, a ne živijo le od nje, temveč jo še bogatijo.

izvirno in kreativno

Tukaj je v glavni vlogi chef, ki ne ponavlja, temveč ustvarja.

urbano in živahno

Tukaj je mesto, ki diha, utripa, živi drugače, zato so takšne tudi njegove mestne jedi in gostilne.

izlet in doživetje

Tukaj smo na izletu zaradi velikih lepot majhne Slovenije in majhnih gostiln z velikimi jedmi, ki so za nepozabno doživetje.

kmetije in domačije

Tukaj ponujajo le to, kar sami pridelajo, zato je zaradi njih Slovenija kulinarični biser.

meso in še kaj

Tukaj imajo najboljše meso in ga znajo najboljše pripraviti.

morje in reke

Tukaj imajo najboljše ribiče in znajo njihov morski in sladkovodni ulov najboljše pripraviti.

zelenjava je zdrava

Tukaj ni le za vegetarijance in vegane, saj imajo najboljšo zelenjavo in jo znajo tako pripraviti, da jo imajo vsi radi.

vino in hrana

Tukaj se spozna, da ima Slovenija kar tri vinske dežele, z odličnimi vini in vinarji.

svet je majhen

Tukaj je dokaz, da je svet le globalna vas, v kateri nič ni več tuje.

topla postelja

Tukaj lahko tudi prespimo.

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do Tržnice.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!