Datum rojstva: 10. 7. 1980
Izobrazba: gostinski tehnik
Restavracije in chefi, pri katerih ste delali, stažirali, gostovali:
- Bolgen og Moi (fusion restaurant Oslo);
- LOLA (španska tapas restavracija Dunaj);
- Bistro Zvezda Ljubljana.
Kuharska filozofija:
Iz ,,skromnih,, sestavin ustvariti odlične jedi ter izkoristiti vse surovine z minimalnim odpadkom (zero waste kitchen)
Največji kuharski/gostinski uspehi:
Ko so gostje, za katere jedi pripravljamo, zadovoljni.
Najljubša sestavina: preveč jih je
Najljubša jed: češki knedli in omake, jedi izpod peke, testenine na tisoč in en način
Najljubši kuharski pripomoček: nož
Najljubša kuharska tehnika: odvisno od jedi
Najboljši chef: Anthony Bourdain
Najboljša restavracija na svetu: različno, vsaka ima svoje zakaj je vredna obiska
Kratek življenjepis:
Po končani šoli sem se začel s kuhinjo potepat po svetu. Kuharska pot me je vodila v različne države Evrope (Nemčija, Irska, Norveška … ), kjer sem spoznaval njihovih kuhinje ter odlične šefe, ki so mi bili za vzor.