Crëp de Munt

  • Konoplja

    Cajinci blanc’ de cianapi, konopljini ravioli polnjeni s špinačo.

    Koča Crep de Münd, konopljini ravioli s špinačo4
    od
  • Ruševje

    Rižota-ričota z gorskim ruševjem (pino mugo), sirom z modro plesnijo in moko iz suhih češpelj.

    Crëp de Munt, ričota z ruševcem
    od
  • Jelen

    Jelenov hrbet s skorjo luženega kruha, glazirana šalotka in pire pastinaka.

    Crëp de Munt, jelen
    od
  • Puncerli

    Ocvrti puncerli, testeninski žepki, z marmelado.

    Crëp de Munt, ocvrti žepki z marmalado
    od
  • Turtra

    Panicia, ladinska ješprenjeva juha s turtra, ocvrtim raviolom s špinačo.

    Koča Crëp de Munt, ričet juha
    od
  • Föies

    Föies da soni, ocvrte krompirjeve blazinice s kislim zeljem in brusnicami.

    Koča Crëp de Munt, ocvrte krompirjeve blazinice, kislo zelje, brusnice
    od
  • Vinska klet

    Ladinske jedi spremljajo najboljša južnotirolska vina.

    Koča Crëp de Munt, vinska klet
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!