Vsak od treh chefov je pripravil po tri hode. Vinsko spremljavo je izbral Jože Koželj iz Hiše dobrih vin Koželj. Naloga ni bila lahka, saj ”imamo v Sloveniji toliko odličnih vin v vseh treh vinskih deželah”, zato jo je rešil tako, da je k vsakemu hodu ponudil par vin iz različnih slovenskih vinskih dežel.
Ana Roš: jelenovo srce, ostrige, rizling in bergamotka
Vino: penina Medot brut nature, Goriška Brda, in Malvazija, Santomas, 2016, Slovenska Istra
Luka Jezeršek: medla
Vino: Vitovska grganja, Čotar, 2015, Kras in Veliko belo, Movia, 2012, Goriška Brda
Philip Rachinger: črni koren, repična semena, limona Meyer
Vino: Sauvignon, Verus, 2017, Štajerska Slovenija in Ekološka rebula, Erzetič, 2015, Goriška Brda
Ana Roš: Goveji jezik in umami
Vino: Laški rizling, Šturm, 2015, Bela krajina in Capo D’Istria Malvazija, Vinakoper, 2012, Slovenska Istra
Luka Jezeršek: govedina 360°
Vino: Modra frankinja, Marof, 2013, Prekmurje in Modri pinot selekcija, Marjan Simčič, 2015, Goriška Brda
Philip Rachinger: jeseter z bezgovo glazuro, zelena, treviški radič
Vino: Carolina bela, Jakončič, 2013, Goriška Brda in Skywalker, Kupljen, 2015, merlot in modri pinot, Štajerska Slovenija
Ana Roš: srna, dimljena jegulja, sliva umeboshi
Vino: Modri pinot, Tilia estate, 2015, Vipavska dolina in Cabernet sauvignon Pavo, Kristančič, 2015, Goriška Brda
Luka Jezeršek: janežev upognjenec
Vino: Dišeči traminec Vaneja, Steyer, 2011, Štajerska Slovenija in Valentino, Batič, 2013, pinela in rebula, Vipavska dolina
Philip Rachinger: pomaranča Moro, slan mandljev sladoled, zamrznjen slad
Vino: Laški rizling, ledeno vino, PraVino, 2008, Štajerska Slovenija in Renski rizling, jagodni izbor, Prus, 2006, Bela krajina