I Tigli

  • Prvi hod

    Prvi hod je najbolj klasičen, margherita s San Marzano paradižniki in mlečnim cvetom fior di latte Alberobelllo.

    I Tigli, margherita Soffice, pomodoro San Marzano e fior di latte di Alberobelllo2
    od
  • Drugi hod

    Za drugi hod morje ponuja brancina (mariniranega), romba (iz pečice), polenovko (Montecato), Jakobove pokrovače (karbonara), tuno (surovo) in lignje, na belo popečene in z majonezo iz brokolijeve repe.

    I Tigli, Calamaro Scottato, fior di latte, calamari al forno, cime di rapa e la loro maionese3
    od
  • Tretji hod

    Tretji hod je mesni, v dveh dejanjih, ker se po govejem fileju s slanino dimljenih ličnic in mlado špinačo

    I Tigli, Anatra alla Birra, lardo di Josko, petto d’anatra, radicchio tardivo grigliato e rapa rossa fermentata1
    od
  • Četrti hod

    nismo mogli upreti še rački v pivu, z lardom, pečenim radičem in fermentirano peso.

    I Tigli, Tagliata di “Fassona”, fior di latte, spinaci, tagliata di fassona e guanciale di cinta senese2
    od
  • Sladko

    Čeprav tudi cene v I Tigli niso kot v piceriji – male pizze (pokušina za 4) so od 16 do 23 in velike (za 8) od 25 do 40 evrov – pustite še nekaj prostora za čokoladno-lešnikove sladice!

    I Tigli, Cioccolando, Viaggio nel mondo del Cacao Domori
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!