Il Colmetto

  • Pozdrav

    Vse le iz zelenjave. Soploh ne opaziš, da je meni brez mesa. Mladi talentirani chef se na veliki kmetiji povsem podreja odličnim sestavinam, ki jih nadgrajuje s svojimi veščinami kombiniranja

    Il Colmetto, pozdrav
    od
  • Ostrigarji

    Bukovi strigarji, sirotka in lovor.

    Il Colmetto, ostrigarji, sirotka, lovor
    od
  • Čebula

    Mlada čebula, zeleni paradižniki in koriander.

    Il Colmetto, mlada čebula, zeleni paradižniki, koriander
    od
  • Juha

    Juha iz artičok in ostankov pašte.

    Il Colmetto, juha, artičoke in ostanki pašte
    od
  • Šparglji

    Šparglji, mandlji in rumenjak.

    Il Colmetto, šparglji, mandlji, rumenjak
    od
  • Sir

    Domače kozje mleko in sir.

    Il Colmetto, kozje mleko in sir
    od
  • Rabarbara

    Bela čokolada, rabarbara in jasminov čaj

    Il Colmetto, bela čokolada, rabarbara in jasminov čaj
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!