JRE chefi v Kempinskem
-
Jajce, tartuf
DAM restavracija, chef Uroš Fakuč:
Fakuč jajce
Jajce pečeno v polnozrnati skorjici, krompirjeva krema, dehidriran pršut, tartufodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Dimljena postrv
PAVUS, chef Marko Pavčnik:
Pavčnik dimljena postrv
Dimljena postrv, pivov ponzu, redkev, postrvji kaviar, polentaodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Svinjski uhlji
SKIPASS restavracija, chef Mojmir Šiftar:
Šiftar svinjski uhlji
Skuta s Srednjega vrha, slivov kis, svinjski uhlji, cipljeva botarga, fermentiran porodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Srnin tatar
DANILO gostilna & vinoteka, chef Boris Bergant:
Bergant srnin tatar
Ročno nasekljan srnin tatar, omaka jajčnega melanža, domača fermentirana zelenjava in kokice črnega rižaodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Krvavica
VILA PODVIN, chef Uroš Štefelin:
Štefelin krvavica
Krvavica z jabolki, trdinka, krompir, tartufi, bohinjski sirodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Jurčki in ajdova kaša
GOSTILNA RAKAR, chef Boštjan Rakar:
Rakar jurčki kaša
Jesenski jurčki, zorjen sir, ajdova kaša, prah smrekovih vršičkovodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Tunova potrebušina
RIZIBIZI, chef Tomaž Bevčič:
Bevčič tunova potrebušina
Tunova trebuševina z jabolčno čežano, sponge cake črnega sezama in testenine iz Gragnana z jajčevcemodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Antična hruška
PIKOL, chef Tadej Gašparin:
Gašparin hruška
Antična hruška piturakla, “kraljica Goriških Brd”, z nežnim sirnim nadevom, karamelo in polnozrnatim sladkim hrustljavčkomodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Sladko-bučno
GOSTILNA RAJH, chefinja Tanja Pintarič:
Pintarič bučno olje skuta jurka maline
“Sladko – bučno”: pražena bučna semena in bučno olje, lahka krema domače skute, maline, jurka, metaodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Krema kunca
GOSTILNA MAHORČIČ, chefinja Ksenija Mahorčič:
Mahorčič krema kunca
Krema kunca, pikantna marmelada čebule in fig, razstavljena supa, emulzija brkinskega jabolka in oljčnega oljaodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Vitello Truffle Fritaja
KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ, Chef Daniel Pause: telečji hrbet, hrustljavo prepeličje jajce, kataifi gnezdo, črni tartufi, tartufova penica
Pause vitello truffle fritajaodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek -
Sweet Truffle Forrest
KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ, Chef Daniel Pause: lažna tartufova lizika z belim čokoladnim ganachem, gobov vetrc, valrhona čokolada
Pause sweet truffle forrestodAvtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek