JRE chefi v Kempinskem

  • Jajce, tartuf

    DAM restavracija, chef Uroš Fakuč:
    Jajce pečeno v polnozrnati skorjici, krompirjeva krema, dehidriran pršut, tartuf

    Fakuč jajce
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Dimljena postrv

    PAVUS, chef Marko Pavčnik:
    Dimljena postrv, pivov ponzu, redkev, postrvji kaviar, polenta

    Pavčnik dimljena postrv
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Svinjski uhlji

    SKIPASS restavracija, chef Mojmir Šiftar:
    Skuta s Srednjega vrha, slivov kis, svinjski uhlji, cipljeva botarga, fermentiran por

    Šiftar svinjski uhlji
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Srnin tatar

    DANILO gostilna & vinoteka, chef Boris Bergant:
    Ročno nasekljan srnin tatar, omaka jajčnega melanža, domača fermentirana zelenjava in kokice črnega riža

    Bergant srnin tatar
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Krvavica

    VILA PODVIN, chef Uroš Štefelin:
    Krvavica z jabolki, trdinka, krompir, tartufi, bohinjski sir

    Štefelin krvavica
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Jurčki in ajdova kaša

    GOSTILNA RAKAR, chef Boštjan Rakar:
    Jesenski jurčki, zorjen sir, ajdova kaša, prah smrekovih vršičkov

    Rakar jurčki kaša
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Tunova potrebušina

    RIZIBIZI, chef Tomaž Bevčič:
    Tunova trebuševina z jabolčno čežano, sponge cake črnega sezama in testenine iz Gragnana z jajčevcem

    Bevčič tunova potrebušina
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Antična hruška

    PIKOL, chef Tadej Gašparin:
    Antična hruška piturakla, “kraljica Goriških Brd”, z nežnim sirnim nadevom, karamelo in polnozrnatim sladkim hrustljavčkom

    Gašparin hruška
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Sladko-bučno

    GOSTILNA RAJH, chefinja Tanja Pintarič:
    “Sladko – bučno”: pražena bučna semena in bučno olje, lahka krema domače skute, maline, jurka, meta

    Pintarič bučno olje skuta jurka maline
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Krema kunca

    GOSTILNA MAHORČIČ, chefinja Ksenija Mahorčič:
    Krema kunca, pikantna marmelada čebule in fig, razstavljena supa, emulzija brkinskega jabolka in oljčnega olja

    Mahorčič krema kunca
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Vitello Truffle Fritaja

    KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ, Chef Daniel Pause: telečji hrbet, hrustljavo prepeličje jajce, kataifi gnezdo, črni tartufi, tartufova penica

    Pause vitello truffle fritaja
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
  • Sweet Truffle Forrest

    KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ, Chef Daniel Pause: lažna tartufova lizika z belim čokoladnim ganachem, gobov vetrc, valrhona čokolada

    Pause sweet truffle forrest
    od
    Avtor slike: Dean Dubokovič in Nejc Pernek
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!