Kappel

  • Chef in vinar

    Dietmar Kappel je kuhal po svetu in zato v svojem welness hotelu k vinom iz lastnega vinograda ponuja chefovske jedi. Vinograda je sicer le tri hektarje, toda dovolj, da chef-vinar dan začne ob petih na traktorju, konča pa po večerji v kleti. Belo je v inoxu, rdeče, cuvee zweigelta in cabernet sauvignona, v bariku, v enem sodu pa zori tudi prva oranžna letina.

    kappel gospodar v kleti
    od
    Avtor slike: UME
  • Pozdrav

    Po peni iz svežega sira z bučkami in bučnim pestom, ki osvežilno pozdravi ob domači penini

    kappel amuse
    od
    Avtor slike: UME
  • Tatar bio lososa

    prinese žena Helene tatar štajerskega bio lososa, s hladno dimljeno jakobinko in sladoledom iz rdeče pese s hrenom in baziliko. Za aperitiv je rumeni muškat, za morsko spremljavo pa renski rizling, ki ga na Kitzecku ni veliko, a so nanj najbolj ponosni.

    kappel losos tatar dimljena jakobinka pesni sladoled
    od
    Avtor slike: UME
  • Asmont

    Po topli paradižnikovi juhi s hrustljavo palčko iz štajerskega parmezana Asmonte

    kappel paradižnikova juha
    od
    Avtor slike: UME
  • Zlatovščica

    je zlatovščica na rižoti z lisičkami,

    kappel smuč
    od
    Avtor slike: UME
  • Jagnjetina

    po njej pa jagnječji hrbet na rožmarinovi polenti s zweigeltovim jusom. Večerja na vrhu strmega vinograda za 1 srček!

    kappel jagnjetina2
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!