La Madia

  • Pozdrav Trattoria La Madia, pozdrav
    od
  • Cvetača

    Cvetača, bela čokolada in čemaž.

    Trattoria La Madia, cvetača, bela čokolada, čemaž
    od
  • Dashi

    Jezerski dashi z mladim grahom in seitanom.

    Trattoria La Madia, jezerski dashi z mladim grahom in seitanom
    od
  • Rižota

    Rižota z algami in vloženo sladko kislo redkvijo.

    Trattoria La Madia, rižota z algami in vloženo sladko kislo redkvijo
    od
  • Njoki

    Njoki različnih polent z omakami fermentiranega pora, indijskih oreškov in zelenjave.

    Trattoria La Madia, njoki različnih polent z omakami fermentiranega pora, indijskih oreškov in zelenjave
    od
  • Ovčetina

    Suho zorjena ovca, mozeg, juha drnulje in zelenega paradižnika.

    Trattoria La Madia, suho zorjena ovca, mozeg, juha drnulje in zelenega paradižnika
    od
  • Fižol

    Pastičo orjaškega, laškega fižola (keber) s hruško.

    Trattoria La Madia, pastičo orjaškega fižola s hruško
    od
  • Govedina

    Suho zorjena goveja potrebušina, koji, divja zelišča in zeleni curry.

    Trattoria La Madia, suho zorjena goveja potrebušina, koji, divja zelišča in zeleni curry
    od
  • Čokolada

    Čokoladni brownie, sladoled fior di latte, čips pomaranče.

    Trattoria La Madia, čokoladni brownie, sladolef fior di latte, čips pomaranče
    od
  • Sladkarije

    Domače pecivo

    Trattoria La Madia, petit fours
    od
  • Kruh

    Kruh za domov.

    Trattoria La Madia, kruh
    od
  • Peneče

    Ne po Franciacorta pravilih … Naravna penina Ravarini.

    Trattoria La Madia, naravna penina ravarin
    od
  • Spremljava

    Ekološko vino Ricci, Piemont

    Trattoria La Madia, vino Ricci, Piemont
    od
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!