Ovoji za polnjene azijske testenine

  • Testo

    Moko in vodo zamesimo v voljno testo, ki naj počiva eno uro.

    gyoza testo
    od
    Avtor slike: UME
  • Valjanje

    Testo z rokami razvaljamo v cev, ki jo razrežemo na ”njoke”.

    gyoza testo
    od
    Avtor slike: UME
  • Valjar

    Te nato razvaljamo v kroge s tankim valjarjem.

    gyoza testo valjanje
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!