Račje prsi sous vide

  • Zarežite

    Za zarezovanje kože je najboljši skalpel. Noben nož ni tako oster. Vprašajte v apoteki.

    račja prsa surova zarezana koža
    od
    Avtor slike: UME
  • Popecite

    Prvo pečenje mora biti počasno. Olje ni potrebno. Prsi gredo v mrzlo ponev, ki jo počasi segrevamo. Maščobe se počasi topi, koža pa postaja počasi hrustljava. Na koncu dodajte še timijan in česen.

    račja prsa sous vide popečenje
    od
    Avtor slike: UME
  • Okopajte

    Vodna kopel (60 stopinj, poldrugo uro) v vrečki na način sous vide je do račke najbolj prijazna. Meso bo sočno, mehko in rožnato. Na koncu morate kožo le še popeči, tokrat v zelo vroči ponvi, a spet brez maščobe.

    račja prsa maslo z lešniki pastinak iz pečice
    od
    Avtor slike: UME
  • Pojejte

    Dokaz, da gre pastinak iz pečice odlično zraven. Nič ga ni ostalo.

    pastinak iz pečice
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!