Skoko & Bratovž

  • Aminess Wine & Gourmet Nights

    Chefa, David Skoko (desno, Konoba Batelina) in Janez Bratovž – JB (z očali), s kuharsko ekipo hotela Aminess Maestral, Novigrad. Skoko je rezidenčni kuhar na mesečnih kulinaričnih večerih Aminess Wine & Gourmet Nights, chef JB restavracije Bratovž pa je bil njegov prvi letošnji gost. Njune jedi so spremljala vina Kmetije Jakončič iz Brd.

    aminess skoko JB chefi
    od
    Avtor slike: UME
  • Morska jegulja

    David Skoko: pašteta iz morske jegulje (gruja) s slanimi inčuni in hrustljavo repno ogrščico.
    Vino: penina Mosaic, Jakončič

    aminess skoko JB pozdrav
    od
    Avtor slike: UME
  • Iverka

    David Skoko: marinirana iverka s črnim rižem in mizuno gorčico ter kremo iz pomaranč in popra
    Vino: Rebula 2016, Jakončič

    aminess skoko JB trska
    od
    Avtor slike: UME
  • Kuharji

    Skupinsko delo s tunom. Takšne večerje so tudi priložnost za izobraževanje hotelske kuharske ekipe.

    aminess skoko JB kuharji
    od
    Avtor slike: UME
  • Tun

    Janez Bratovž: tun s kremo iz alg, z ingverjem, vloženimi rekdvicami in tempuro
    Vino: Chardonnay 2012, Jakončič

    aminess skoko JB tuna
    od
    Avtor slike: UME
  • Brodet

    Priprava brodeta po Skokovo.

    aminess skoko JB trilja
    od
    Avtor slike: UME
  • Bradač

    David Skoko: bradač v koruzni moki, z belo polento, korenovkami in mlado čebulo
    Vino: Bela Carolina 2013, Jakončič

    aminess skoko JB trilja 3
    od
    Avtor slike: UME
  • Losos

    Janez Bratovž: losos z ribjo omako, medom in sojino omako, krema iz ostrig in lazanja s paradižnikom
    Vino: Modri pinot 2012, Jakončič

    aminess skoko JB losos
    od
    Avtor slike: UME
  • Triolada

    Larisa Sossa: triolada z malinovim coulissom in pralino
    Vino: Sofija aquavite grapa, Jakončič

    aminess skoko JB torta
    od
    Avtor slike: UME
  • Selfie

    Skupinska slika chefov z gosti.

    aminess skoko JB skupinska
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!