SladoLent 2016: 5. dan

  • Pavus, grad Tabor

    Marko Pavčnik z ženo Katjo in pomočnikoma so goste SladoLenta zabavali s hrustljavo rižoto in dimljeno postrvjo

    pavus marko pavčnik
    od
    Avtor slike: UME
  • Hrustljava rižota

    Hrustljava paradižnikova rižota, solata, staran sir, restavracija Pavus, grad Tabor, Laško

    pavčnik hrustljava rižota
    od
  • Dimljena postrv

    Dimljena postrv / pivov ponzu / ožgan por / redkev / postrvin hrustek / šitaki, restavracija Pavus, grad Tabor, Laško

    pavčnik dimljena postrv
    od
    Avtor slike: UME
  • Etna, Divača

    Igor Peresson iz pizzerie in restavracije Etna v Divači je z bakalarjem napolnil polento, mineštro pa je spremenil v hrustljavo kkremo

    etna igor peresson
    od
    Avtor slike: UME
  • Hrustljava mineštra

    Hrustljava ječmenova mineštra, Etna, Divača

    etna peresson mineštra
    od
    Avtor slike: UME
  • Polenta in bakalar

    Ocvrti cmoki polente polnjeni z bakalarjem, Etna, Divača

    etna peresson bakalar
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostilna Mahorčič, Rodik

    Družinska gostilna Mahorčič, Ksenija in Martin, je na SladoLentu za njoke uporabila čaj kraške gmajne, za sladico pa sestavine prekmurske gibanice

    mahorčič Ksenija martin
    od
    Avtor slike: UME
  • Njoki in grah

    Gratinirani njoki v kremi mladega graha, kuhanega v čaju kraške gmajne in hrustljavi sir, gostilna Mahorčič, Rodik

    mahorčič njoki in grah
    od
    Avtor slike: UME
  • Okusi gibanice

    Okus prekmurske gibanice v novi obleki, gostilna Mahorčič, Rodik, Ksenija Mahorčič

    mahorcic gibanica
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!