SladoLent 2016: 1. dan

  • SladoLent 2016

    Vse je pripravljeno!

    Sladolent2016 - prizorišče
    od
    Avtor slike: Žan Lebe
  • Electrolux pečice

    Nova celostna podoba SladoLenta, v znaku Elektroluxovih pečic.
    Electrolux je glavni pokrovitelj in opremljevalec SladoLenta 2016: pečice in indukcijski štedilniki iz gospodinjskega programa Electrolux in hladilna tehnika ter pomivalni stroji iz profesionalnega programa Zanussi.

    sladolent2016 - pred zacetkom - resized
    od
    Avtor slike: Žan
  • Gostilna Repovž

    Metka in Grega Repovž

    sladolent2016 - grega in metka repovz - resized
    od
    Avtor slike: Žan
  • Postrv

    Gostilna Repovž: postrv, lisičke in grah

    Postrv, lisičke, grah
    od
    Avtor slike: Žan
  • Zajec

    Gostilna Repovž: zajec (file, ragu, in jetra), ohrovt in peteršilj

    gostilna repovz - zajec, ohrovt, peteršilj
    od
    Avtor slike: Žan
  • Restavracija Lamberg

    Grega Rozman (levo)

    sladolent2016 - grega rozman
    od
    Avtor slike: Žan
  • Ocvrti raviol

    Restavracija Lambergh: ocvrti raviol z nadevom jagnječje krače, mladi grah, krompirjeva krema s hrenom, ocvirki piščančje kože

    lambergh - ocvrti raviol
    od
    Avtor slike: Žan
  • Mousse bele čokolade

    Restavracija Lamberg: mousse bele čokolade, sladoled bele čokolade z ingverjem, rženi drobljenec, kumare s koprom, gel limonine lupine, pena bele čokolade z rdečim zeljem

    lambergh - mousse bele čokolade
    od
    Avtor slike: Žan
  • Restavracija Maxim

    Peter Kovač (desno) z ekipo

    peter kovač & ekipa
    od
  • Piščančja prsa

    Restavracija Maxim: prsa bresse piščanca z domačimi krompirjevimi njoki in omako iz lisičk, pora in češnjevega paradižnika ter oljem krebuljice

    maxim - prsa bresse piščanca
    od
    Avtor slike: Žan
  • Štrukelj

    Štrukelj z albuminsko skuto, čokoladnim drobljencem, karamelizirano marelico in vaniljevim sladoledom, ter vaniljevo espumo in karameliziranim mandljem

    maxim - štrukelj
    od
    Avtor slike: Žan
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!