SladoLent 2016: 2. dan
-
JB restavracija
Janez in Tomaž Bratovž
SladoLent 2016 - Janez in Tomaž BratovžodAvtor slike: Žan Lebe -
Losos
Mariniran in ocvrt losos zavit v kadaifi s pirejem sladkega krompirja in bučke
jb - mariniran in ocvrt lososodAvtor slike: Žan -
Pehtran
Skutni sladoled s pehtranovo kremo in rozinami
jb - skutni sladoled s pehtranovo kremo in rozinamiodAvtor slike: Žan -
Gostilna Rajh
Tanja, Valentina in Damir Pintarič
tanja, valentina in damir pintaričod -
Langaš
Langaš (ocvrto testo, gorički jogurt z drobnjakom, nastrgana tünka in hren, redkvica, pražena konopljina semena)
rajh - langašodAvtor slike: Žan -
Rajhov sendvič
“Rajh,s senwič” (beli kruh, popečena svinjska krača, telečji jezik, hren, cotechino omaka, harrisa aioli, Luštov paradižnik, listi stebelne zelene)
rajh - Rajh’s senwicodAvtor slike: Žan -
Vila Herberstein
Andrej Kuhar (drugi z leve) z ekipo
sladolent2016 - andrej kuhar z ekipood -
Prepečen krompir
Prepečen krompir z nadevom mesa iz tunke, pikantna solata mladega zelja
andrej kuhar - domači krompirjevi svaljkiodAvtor slike: Žan -
Domači svaljki
Domači krompirjevi svaljki z lisičkami in pečeno kračo mladega piščanca
andrej kuhar - domaci svaljkiodAvtor slike: Žan