SladoLent 2016: 2. dan

  • JB restavracija

    Janez in Tomaž Bratovž

    SladoLent 2016 - Janez in Tomaž Bratovž
    od
    Avtor slike: Žan Lebe
  • Losos

    Mariniran in ocvrt losos zavit v kadaifi s pirejem sladkega krompirja in bučke

    jb - mariniran in ocvrt losos
    od
    Avtor slike: Žan
  • Pehtran

    Skutni sladoled s pehtranovo kremo in rozinami

    jb - skutni sladoled s pehtranovo kremo in rozinami
    od
    Avtor slike: Žan
  • Gostilna Rajh

    Tanja, Valentina in Damir Pintarič

    tanja, valentina in damir pintarič
    od
  • Langaš

    Langaš (ocvrto testo, gorički jogurt z drobnjakom, nastrgana tünka in hren, redkvica, pražena konopljina semena)

    rajh - langaš
    od
    Avtor slike: Žan
  • Rajhov sendvič

    “Rajh,s senwič” (beli kruh, popečena svinjska krača, telečji jezik, hren, cotechino omaka, harrisa aioli, Luštov paradižnik, listi stebelne zelene)

    rajh - Rajh’s senwic
    od
    Avtor slike: Žan
  • Vila Herberstein

    Andrej Kuhar (drugi z leve) z ekipo

    sladolent2016 - andrej kuhar z ekipo
    od
  • Prepečen krompir

    Prepečen krompir z nadevom mesa iz tunke, pikantna solata mladega zelja

    andrej kuhar - domači krompirjevi svaljki
    od
    Avtor slike: Žan
  • Domači svaljki

    Domači krompirjevi svaljki z lisičkami in pečeno kračo mladega piščanca

    andrej kuhar - domaci svaljki
    od
    Avtor slike: Žan
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!