SladoLent 2016: 3. dan
-
Restavracija Mak
David Vračko je imel najdaljšo vrsto.
mak vrstaodAvtor slike: UME -
Trgana govedina
Goveji pulled-dog, Restavracija Mak, Maribor
mak trgana govedinaodAvtor slike: UME -
Riba v krompirju
Ribji Kebab, restavracija Mak, Maribor
mak ribji kebabodAvtor slike: UME -
Skipass restavracija
Mojmir Šiftar (desno) s pomočnikom pri pripravi sladice
skipass šiftar deloodAvtor slike: UME -
Okajena tuna
Na čaju okajena tuna s tapioko, črnim česnom in marinirano kumaro, Skipass restavracija, Kranjska Gora
skipass tunaod -
Skutna krema
Skutna krema iz Gozda Martuljek s pečenim jabolkom in cimetovim čipsom, Skipass restavracija, Kranjska Gora
skipass skutna kremaod -
Gostilna Krištof
Tomaž Bolka s pomočnico pri pripravi polente
kristof tomaž bolkaodAvtor slike: UME -
Testeninska blazinica nadevana s čemažem in bio Odemsovo skuto, bio Šlibarjeva polenta trdinka, s špinačo in prepeličjim jajcem, gostilna Krištof, Predoslje
kristof polentaodAvtor slike: UME -
Bezgov cvet
Ocvrti bezgovi cvetovi z marelično kremo in rabarbarinim štrukljem, gostilna Krištof, Predoslje
kristof bezegodAvtor slike: UME