SladoLent 2016: 3. dan

  • Restavracija Mak

    David Vračko je imel najdaljšo vrsto.

    mak vrsta
    od
    Avtor slike: UME
  • Trgana govedina

    Goveji pulled-dog, Restavracija Mak, Maribor

    mak trgana govedina
    od
    Avtor slike: UME
  • Riba v krompirju

    Ribji Kebab, restavracija Mak, Maribor

    mak ribji kebab
    od
    Avtor slike: UME
  • Skipass restavracija

    Mojmir Šiftar (desno) s pomočnikom pri pripravi sladice

    skipass šiftar delo
    od
    Avtor slike: UME
  • Okajena tuna

    Na čaju okajena tuna s tapioko, črnim česnom in marinirano kumaro, Skipass restavracija, Kranjska Gora

    skipass tuna
    od
  • Skutna krema

    Skutna krema iz Gozda Martuljek s pečenim jabolkom in cimetovim čipsom, Skipass restavracija, Kranjska Gora

    skipass skutna krema
    od
  • Gostilna Krištof

    Tomaž Bolka s pomočnico pri pripravi polente

    kristof tomaž bolka
    od
    Avtor slike: UME
  • Testeninska blazinica nadevana s čemažem in bio Odemsovo skuto, bio Šlibarjeva polenta trdinka, s špinačo in prepeličjim jajcem, gostilna Krištof, Predoslje

    kristof polenta
    od
    Avtor slike: UME
  • Bezgov cvet

    Ocvrti bezgovi cvetovi z marelično kremo in rabarbarinim štrukljem, gostilna Krištof, Predoslje

    kristof bezeg
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!