SladoLent 2016: 6. dan

  • Hiša Franko

    Valter Kramar z ekipo v akciji. Rostbifa je prehitro zmanjkalo, toda frike je bilo dovolj tudi za ponočnjake.

    franko valter akcija
    od
    Avtor slike: UME
  • Frankov rostbif

    Frankov roastbeef. Valter Kramar: ”Kot otrok sem ga jedel vsak dan, ker je bil že takrat zaščitni znak naše gostilne. Zdaj pa že postaja prepoznavna slovenska street food jed.”

    franko rostbif
    od
    Avtor slike: UME
  • Tolminska frika

    Tolminska frika, absolutna zmagovalka SladoLenta v prodanih porcijah v vseh šestih letih! Krompir in pet vrst tolminskega sira, tudi iz jame.

    franko frika
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostišče Grič

    Luka Košir je na SladoLentu v nove okuse spremenil zelenjavno šaro in jabolčni zavitek.

    grič košir akcija
    od
    Avtor slike: UME
  • Šara

    Sveža zelenjavna šara, Luka Košir, Gostišče Grič. Zelenjavna želirana juha s sadjem in cvetjem.

    grič šara
    od
  • Gambovec

    Gambovec, slanina in ječmen, Luka Košir, Gostišče Grič. Mošanček je najboljši za jabolčni zavitek!

    grič gambovec
    od
  • Borut Jovan in Jernej Zver

    Borut Jovan (Vrtnarstvo Valner, Šentjur, levo) je dokazal, da je tudi ”samo” zelenjava lahko odlična ulična jed, in Jernej Zver (JernejKitchen, desno) pa, da imajo palačinke rade karamelo.

    jovan zver
    od
    Avtor slike: UME
  • Zelenjava

    Zelenjava, kislo mleko, kvas, Borut Jovan in Jernej Zver. Pak choi je rasel le 14 dni.

    jovan zelenjava
    od
    Avtor slike: UME
  • Palačinka

    Palačinka, gozdni sadeži in čokolada, Borut Jovan in Jernej Zver

    jovan palačinka
    od
  • Movia, Lunar

    Vino večera, ki je navdušilo napolnjen SladoLent: Lunar, 2008, magnum, Goriška Brda. Kralj posebnih vin, z velikim karakterjem, z lepim in dolgim pookusom.

    movia lunar polona
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!