SladoLent 2016: 8. dan

  • Je še kaj prostora?

    SladoLent navdušuje obiskovalce festivala Lent

    SladoLent 2016 - gneča
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostilna na gradu, Ljubljana

    Damjan Fink je bil na SladoLentu tatarsko razpoložen – goveji in ribji tatar na polenti, ki jo je popekel na žerjavici oglja

    na gradu damjan fink akcija
    od
    Avtor slike: UME
  • Goveji tatar

    Damjan Fink, Gostilna na gradu: goveji tatar, ikre, majoneza oljčnega olja in brioš

    na gradu fink tatar
    od
    Avtor slike: UME
  • Brancinov tatar

    Damjan Fink, Gostilna na gradu: brancinov tatar, krema inčunov, šparglji in tartuf

    na gradu fink brancinov tatar
    od
  • Domačija Gora pod lipo, Zg. Ložnica

    Lena Klinar je navdušila z ledeno malinovo rezino, ki je je zato prehitro zmanjkalo, mož Primož Gregorič pa s hrustljavimi jagnječjimi zavitki.

    gora pod lipo delo
    od
    Avtor slike: UME
  • Jagnječji zavitki

    Lena Klinar in Primož Gregorič, Domačija Gora pod lipo: jagnječji zavitki s tahini-jogurtom

    gora pod lipo jagenjckov zavitek
    od
    Avtor slike: UME
  • Malinova torta

    Lena Klinar in Primož Gregorič, Domačija Gora pod lipo: ledena malinova torta s poprovo meto

    gora pod lipo rezina
    od
    Avtor slike: UME
  • Dnevni bar pr’ Mrtinet, Luče pri Grosupljem

    Mož je za meso, žena pa za sladice – Tatjana in Ivan Kastelic sta si razdelila delo kot v svojem modernem dolenjskem skednju.

    mrtinet ivan tatjana
    od
    Avtor slike: UME
  • Ličnice krškopoljca

    Ivan Kastelic, Dnevni bar pr’ Mrtinet: ličnice krškopoljca, česnova krema, drobljeni ocvirki in peteršiljevo olje

    mrtinet licnice
    od
    Avtor slike: UME
  • Čokoladna krogla

    Tatjana Kastelic, Dnevni bar pr’ Mrtinet: čokoladna krogla nadevana s čokoladnim moussem, jagodami in prelita z jagodnim prelivom

    mrtinet cokoladna krogla
    od
    Avtor slike: UME
  • Vinarji

    Vino in družba na SladoLentu – Primož Rojac (Vina Rojac, levo) in Rastko Tement (vino Bartol); producentka SladoLenta Violeta Mencinger (levo) in Vida Tement

    rojac primoz tement vivi
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!