SladoLent 2017: 5. večer

  • Chefi in chefinje

    Gasilska petega večera, ekipe Tri lučke, Gostilna Mahorčič in Gostilna Kobjeglava.

    ekipa 5dan
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostilna Mahorčič

    Ksenija in Martin Mahorčič, redna gostujoča chefa SladoLenta, sta tokrat prišla z novim pomočnikom, sinom Erikom.

    mahorčič ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Gostilna Kobjeglava

    Farzila in Simo Komel sta ustvarjala s kraško sivko.

    komel ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Tri lučke

    Prvič na SladoLentu, Tri lučke in štirje ob Dravi: Dejan Mastank, Slavko Gorenc, Tilen Župevec in Aljaž Novšak (od leve).

    3lučke ekipa
    od
    Avtor slike: UME
  • Rižota

    Simo Komel, gostilna Kobjeglava, Štanjel: rižota s sivko, mladim ovčjim sirom s kmetije Orel in pomarančnim olivnim oljem. Takšna mora biti rižota!

    komel rižota
    od
    Avtor slike: UME
  • Panakota

    Simo Komel, gostilna Kobjeglava, Štanjel: kuhana smetana s sivko in borovnicami. Dišalo je po panna cotti in Krasu.

    :

    komel panakota
    od
    Avtor slike: UME
  • Postrv

    Aljaž Novšak, Tri lučke, Sremič: Goričarjeva rdeča postrv, koruza in mladi poganjki. Nežnost s pikantnostjo.

    3lučke postrv
    od
    Avtor slike: UME
  • Pujs

    Dejan Mastnak, Tri lučke, Sremič: krško-poljski pujs in njegova jedača. Le dve besedi: kralj živali!

    3lučke pujs
    od
    Avtor slike: UME
  • Koprive

    Ksenija Mahorčič, Gostilna Mahorčič, Rodik: koprivni tagliolini. Valjani, rezani, skuhani, s pikantno omako, vse sproti in pred gosti.

    mahorčič koprivni rezanci
    od
    Avtor slike: UME
  • Breskev

    Ksenija Mahorčič, Gostilna Mahorčič, Rodik: karamela in rdeča breskev. Kdor ne gre zaradi pašt, gre v Rodik zaradi Ksenijinih sladic.

    mahorčič rdeča breskev karamela
    od
    Avtor slike: UME
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!