Jajčna solata s kozicami in mangom
Sestavine
- 4 jajca
- 150 g domače majoneze
- 2 žlici jogurta
- 200 g majhnih kuhanih kozic
- 70 g olupljenega manga
- sol
- kajenski poper

Uvod
- Kategorija: Pomlad
- Količina: 6 oseb
- Hranilna vrednost: 395 kcal/osebo
- Zahtevnost: Enostavno
- Čas priprave: 25 minut
- Priporočeno vino: Cremant Bailly Lapierre rose
Postopek
1
Jajca kuhamo 10 minut, jih prelijemo z mrzlo vodo in olupimo. Mango narežemo na majhne kocke, kozicam iztisnemo vodo in osušimo.
2
Trdo kuhana jajca narežemo na majhne kocke in jih zmešamo z majonezo in kozicami. Začinimo s soljo in poprom. Do serviranja postavimo v hladilnik. Pred serviranjem v jajčno solato previdno zamešamo še narezani mango.
Oceni