Piščančji burger in domači relish
Sestavine
- 200 g pečenega piščanca
- 4 žlice domače majoneze
- 2 žlici kumaričnega relisha
- 1 majhen koromač
- 4 listi zelene solate
- limonov sok
- sol, sveže mletčrni poper
- 2 hamburger hlebčka

Uvod
- Kategorija: On zanjo, Poletje
- Količina: 2 osebi
- Zahtevnost: Enostavno
- Čas priprave: 15 minut
Postopek
1
Koromač je tanko nahobljal, ga solil in popral ter pokapljal z limonovim sokom in pustil stati 5 minut. Pečenga piščanca je narezal na trakove in ga segrel v teflonski ponvi na majhni temperaturi.
2
Štručki je prerezal na polovico in vse polovice naložil na ogreti žar s prerezano stranjo navzdol, da so rahlo porjavele. Nato je spodnji polovici obložil s solato, majonezo, piščancem in koromačem. Na vrh je naložil še kumarični relich in pokril z drugo polovico kruha.
Oceni