OBDELAVA VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni ter natančneje opisani v Splošnih pogojih uporabe portalov VIVI, objavljenih na tej spletni strani, hrani do preklica privolitve z vaše strani oz. skladno z veljavno zakonodajo.

Posameznik lahko kadarkoli prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, z zahtevo, poslano na info@vivi.si ali VIVI d.o.o., Vesnaverjeva 6, 2000 Maribor, Slovenija. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!