Samo za aktivne dobrojedce!

Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si je namenjena samo članom!
Letna članarina je 19 evrov.

Preveč je kuharskih oddaj, iz katerih se nihče ne nauči kuhati, resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati, kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept, revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli! Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja in z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, potrebujemo spletni portal, ki je namenjen le aktivnim, ne pa vsem!

To je glavni razlog, da je ŠOLA OKUSOV naročniški kulinarični portal. Letna članarina (za 12 mesecev) znaša 19 evrov. Zavedamo se, da je to za pasivne navijače kulinarike preveč … A zato bodo aktivni dobrojedci in uporabniki ŠOLE OKUSOV s članarino veliko prihranili!

Zaradi tega ŠOLA OKUSOV brez oglasov in reklam! Nič se vam, torej, ne bo prižigalo, odpiralo, animiralo in vas posledično močno frustriralo!

Zaradi tega je en kulinarični portal, kakršnih je z blogi, šovi, oddajami, posti, tviti in še marsičem – vse, seveda, brezplačno, a zato ogromno, nepregledno in preveč -, manj! A zato je v ŠOLI OKUSOV le izbrano in le najboljše!

Zaradi tega dobrojedci na enem naslovu dobijo vse, kar potrebujejo! Aktivni dobrojedci, namreč, dobro kuhamo, hodimo v v dobre gostilne, pijemo dobra vina, kupujemo dobre sestavine, dobro potujemo, prebiramo dobre kulinarične knjige in članke … Zato nas zanima le tisto, kar je dobro, ne pa modno, družabno, množično, hip in oh!

Zaradi tega se, ne nazadnje, avtorji in uredniki ŠOLE OKUSOV aktivno in profesionalno z dobrojedstvom ter kulinariko ukvarjamo že več kot 30 let! Zato je Rad Dobrojem prvi začel redno in profesionalno ocenjevati (v Večeru) najboljše slovenske in svetovne gostilne ter restavracije! Zato je bila deset let v Nedelu cela stran, da ste vedeli, kje in kaj dobro jesti! Zato ima VIVI ob ŠOLI OKUSOV tudi portal IZBOR OKUSOV! Zato imamo v Sloveniji najbolj množično kulinarično akcijo TEDEN RESTAVRACIJ! Zato je aktivnih dobrojedcev vedno več! In zato je letna šolnina 19 evrov!

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!