19 razlogov za 19 evrov

ZAKAJ PLAČATI NAROČNINO,
 ČE PA JE NA MEDMREŽJU VSE BREZPLAČNO?

1.

Ker je Šola okusov za aktivne dobrojedce! In, torej, ni za neaktivne … Preveč je kuharskih oddaj, iz katerih se nihče ne nauči kuhati, resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati, kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept, revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli! Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja in z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, potrebujemo spletni portal, ki je namenjen le aktivnim, ne pa vsem!

2.

Ker je Šola okusov brez oglasov in reklam! Nič se vam, torej, ne prižiga, odpira, animira in vas posledično močno frustrira!

3.

Ker v Šoli okusov velja: čas je denar! Kulinaričnih strani, portalov, revij, oddaj je ogromno in vsa ta nepreglednost je celo brezplačna … Toda, kdo ima še čas iz vsega tega izbrati vredno, potrebno, dobro? Šola okusov pa je prav to! Izbrano in le najboljše!

4.

Ker je Šola okusov specializiran kulinarični spletni portal, kjer dobrojedci na enem naslovu dobimo vse, kar potrebujemo! Aktivni dobrojedci, namreč, dobro kuhamo, hodimo v v dobre gostilne, pijemo dobra vina, kupujemo dobre sestavine, dobro potujemo, prebiramo dobre kulinarične knjige in članke … Zato nas zanima le tisto, kar je dobro, ne pa modno, družabno, množično, hip ter oh!

5.

Ker se avtorji in uredniki Šole okusov aktivno in profesionalno z dobrojedstvom ter kulinariko ukvarjamo že več kot 30 let! Ker je Rad Dobrojem prvi začel redno in profesionalno ocenjevati (v Večeru) najboljše slovenske in svetovne gostilne ter restavracije. Ker je Šola okusov nadgradnja spletne gostilne rad-dobrojem.si, na kateri je več kot 500(!) kulinaričnih kritik in več kot 1.000(!) preizkušenih receptov. Ker se je v desetih letih v Nedelu nabralo 500 kulinaričnih kritik. Ker si je zaupanje potrebno pridobiti z delom. Ker Rad Dobrojem preizkuša za vas! Zato je iz vsega tega nastal Izbor okusov, ki ocenjuje, izbira in vabi (v) najboljše slovenske gostilne in restavracije!

6.

Ker je Teden restavracij največja slovenska kulinarična akcija, organizira pa jo Vivi, ki upravlja Šolo okusov! Zato v Šoli okusov izveste prvi in največ o naslednjem najbolj kulinaričnem tednu v letu, ki traja kar dvakrat po deset dni.

7.

Ker je Šola okusov res šola! In ker aktivni dobrojedci ne jemo (le) z usti, temveč z glavo, je več o Šoli okusov tukaj.

8.

Ker je Šola okusov naročniška spletna stran, zato so njene najboljše vsebine rezervirane samo za naročnike Šole okusov!

9.

Ker je Šola okusov tudi Kuhinja! V njej pa so le recepti, ki so preizkušeni, zato so to recepti z garancijo! Vsako jed smo (sami) skuhali, poslikali in pojedli. Le če nam je bila všeč, smo zapisali recept in ga objavili. Več o receptih tukaj.

10.

Ker je Šola okusov tudi Gostilna! V njej redno in profesionalno ocenjujemo najboljše slovenske in svetovne gostilne in restavracije. Zato imajo drugi mišelinke, mi pa srčke, novo mero za ocenjevanje kakovosti slovenske kulinarike. Več o tem, kaj in kako ocenjujemo, je tukaj.

11.

Ker Šola okusov vabi tudi na Potep! Ker aktivni dobrojedci potujemo po svetu kulinaričnih okusov z načrtom! Znamenitosti, ki jih je potrebno v tujih deželah in mestih spoznati, obiskati, okusiti, niso v muzejih, cerkvah, galerijah, temveč na tržnicah in stojnicah, v gostilnah in trgovinah, ter v Šoli okusov.

12.

Ker je Šola okusov tudi B®log! Naš splet izbranih, aktualnih, koristnih kulinaričnih informacij polnimo dnevno s prispevki – à la carte prinaša napovedi, reportaže, informacije iz kulinaričnega sveta, chefovska je kulinarična scena kulinaričnih zvezd, flambirani so dobrojedski komentarji, mimojede je takrat, ko nas zagrabi lakota in vemo kam, odčep druži najboljša vina z najboljšo spremljavo, z vil na vilice natikamo najboljše sestavine … Pravi b(r)log kulinaričnih zgodb!

13.

Ker ste v Šoli okusov kjerkoli in kadarkoli, koliko časa in če želite, ker vam v Šolo okusov ni potrebno s torbo, peš ali z avtomobilom, ker je Šola okusov tam, kjer vi določite, ker je Šola okusov za vas vedno odprta, ker je Šola okusov po spletu, na računalniku, tablici ali pametnemu telefonu.

14.

Ker v Šoli okusov potrebujete le tiste knjige, ki jih vi želite. Izberete si jih sami, s knjižne police.

15.

Ker je Šola okusov kot jutranji časopis. Vsak dan je nekaj novega. Nova ocena gostilne, novi chef, novi recept, novi odčep, nov izdelek, nov potep, nova kulinarična novica … Ker nas to ”prisili”, da smo redno kulinarično aktivni! Ker tako dobrojedstvo postane način življenja!

16.

Ker smo člani Šole okusov tudi kulinarični kritiki! Kako se to dela, se naučimo tukaj.

17.

Ker Šola okusov uči, kako v hrani uživati! Vsi drugi pridigajo o tem, kako se omejevati, čemu se odrekati, česa ne smemo, kaj ni zdravo … Ker v Šoli okusov radi dobro jemo, nimamo težav s prekomerno težo. Kako, torej dobro jesti in se ne rediti? Odgovori samo za člane Šole okusov!

18.

Ker je Šola okusov najlepše kulinarično darilo!

19.

Ker znanje stane! Vsak od teh 19 razlogov točno 1 evro na leto. Odločitev je vaša!

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!