Datum rojstva: 16. 12. 1994
Izobrazba: Gastronomski tehnik, Kuhar
Restavracije in chefi, pri katerih ste delali, stažirali, gostovali:
- Steirereck – Heinz Reitbauer
- Fabios – Christoph Brunnhuber
- Vila Podvin – Uroš Štefelin
Kuharska filozofija:
Moje vodilo: lahko, sveže, mladostno in tradicionalno / katero posodobim na svoj način. Želim se povezati z lokalnimi proizvajalci živil, enako tudi z proizvajalci ekoloških pridelave, da skupaj ustvarimo odlično zgodbo našega okolja in ga predstavimo našim gostom.
Največji kuharski/gostinski uspehi:
Najbolj sem vesel ko je gost zadovoljen, se rad vrača in pripelje še nove goste.
Najljubša sestavina: sol
Najljubša jed: vse na žlico
Najljubši kuharski pripomoček: nož
Najljubša kuharska tehnika: pečenje na odprtem ognju
Najboljši chef: moja prababica
Najboljša restavracija na svetu: Eleven Madison
Kratek življenjepis:
Rodil sem se v gostilniški družini in prvi koraki v profesionalni kuhinji so se zaceli že v osnovni šoli. Velikokrat sem že takrat pomagal čez vikend. Potem sem se odločil za srednja gostinsko šolo in po končanju sem se zaposlil na Dunaju v restavraciji Fabios in v Steirerecku. V obeh sem pridobil veliko izkušenj, reda in discipline.
Moja želja je bila, da se pridružim kolektivu v naši gostilni in predvsem da dobim še nekaj “okusa” in znanja moje prababice. Ona mi je dala veliko odličnih napotkov in sem ji zelo hvaležen. Zelo rad raziskujem stare recepte in jih poskušam posodobiti, pomladiti in jih tako ponuditi našim gostom.