Prijavnica za ocenjevanje

Kulinarična kritika samo za vaše oči. In vaše ukrepanje!

Slovenska kulinarika je v zadnjih letih naredila velik korak v kakovostno smer. Toda, nismo še najboljši in moramo še napredovati. Zato je potrebno prenesti tudi kritiko – ne iskati le tistega, kar je že dobro, temveč tudi tisto, kar še ni.

Nenapovedano vas obiščeva, naročiva, pojeva, popijeva, analizirava, oceniva in napiševa poročilo o ocenjevanju. Samo za vas! Ne le s pohvalami, temveč tudi s predlogi izboljšav.

Vse gostilne najprej ocenimo po kriterijih za dobre – da jih ločimo od slabih -, tako da ocenimo gostovo zadovoljstvo (zadovoljna sitost, ocene od 1 do 5). Nato pa najboljše med dobrimi (oceni 4 in 5, ki pomenita zadovoljstvo, izraža pa ga znak/ocena Nasmeh) ocenimo še po strokovnih standardih za vrhunske (srčki od 1 do 5).

S takšnim ocenjevanjem gostom omogočimo, da ne hodijo v slabe gostilne, prav tako pa tudi ne samo v vrhunske; in gostincem, da spoznajo svojo kakovost v primerjavi z drugimi.

Vse o ocenjevanju

Primer poročila o ocenjevanju

Gostilne/restavracije, ki prejmejo oceno nasmeh ali srček, uvrstimo v Izbor okusov, iskalnik najboljših slovenskih gostiln (www.vivi.si).

Gostilne/restavracije, ki prejmejo oceno srček, pa povabimo tudi k sodelovanju v najbolj množični kulinarični akciji v Sloveniji Teden restavracij (www.tedenrestavracij.si).

Izpolnite spodnji vprašalnik in poslali vam bomo ponudbo za ocenjevanje.

Prijavnica za ocenjevanje

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!