Okusi Posavja ponujajo darilne bone za kulinarične počitnice: butična nastanitev, krožniki bogati okusov lokalnih sestavin, vrhunska vina, pristna narava, kultura in gostoljubje

Posavje že vabi! Posavje je pokrajina radoživih voda, razigranih vinorodnih gričev, pristnih okusov ter tesnega stika z naravo, kulturo in domačini. Najboljši ponudniki kulinarike, vin, piv ter dobrot s kmetij so se združili v Okuse Posavja in pripravili privlačne pakete za poletne počitnice in izlete. Darilni boni z dobrodelno noto, ki temeljijo na lokalnosti in edinstvenosti Posavja, so že na prodaj pri posameznih ponudnikih.

Tudi v regiji Posavje se v času korona virusa ponudniki soočajo s težavami, ki bodo imele dolgotrajne posledice v turistični panogi. Kljub vsemu pa z navdihom zrejo v prihodnost in pišejo nove zgodbe. 

Bone bodo gostje Posavja lahko izkoristili po odpravi ukrepov. Odstotek od prodaje darilnih bonov bodo namenili za socialno ogrožene družine. Darilni boni v osnovi zajemajo nočitev in večerjo ter namige za degustacije v bližini.

 

Repovz 20

Gostilna Repovž, Metka (desno) in Sabina

Darilne bone so pripravili:
Restavracija Ajda, Posestvo Tri lučke, Gostilna Šempeter, Gostilna Repovž, restavracija Splavar, Gostilna Jež, Gostilna Kunst, Hotel Ajdovec, Vina Kozinc, Vinarstvo Kerin, Vinska klet Molipachi, Vinska klet Žaren, Klet Krško, Penine Istenič, Vinska klet Kobal, Turistična kmetija Grobelnik, Vinsko posestvo Albiana, Kulturni dom Krško

Več na to temo: www.visitkrsko.com/gourmet-paketi

 

 

 

Tags: , , , , ,