Naročnina za Šolo okusov: najlepše božično in novoletno darilo je tisto, ki je okusno in traja vse leto – Šoli okusov se bo v letu 2020 pridružil tudi Izbor okusov

Podariti želite, seveda, z okusom! Darilo naj ne bo le pozornost z lepo pentljo, od katerega že naslednji dan ostane le kup zmečkanega ovijalnega papirja! Biti mora praktično in v uporabi vse leto! Naj bo originalno! Toda stati ne sme preveč! Je toliko zahtev sploh mogoče izpolniti?

In kaj boste za darilo dobili vi? Spet veliko svetlečih pentelj, ovijalnega papirja s smrekicami, snežinkami in belo brado, nepraktično, neuporabno, že jutri pozabljeno, spet tako neoriginalno in zato predrago?

Življenje je prekratko in v njem smo prevečkrat lačni, zato si ga moramo privoščiti in vsak dan – dobro jesti!

Vsi radi jemo, a le malo jih res dobro je. Omogočite vsem, ki jih imate radi, da postanejo dobrojedci. Podarite jim članarino za Šolo okusov!

Kaj pa vi? Ne čakajte na darila v zadnjem trenutku od drugih, temveč se pravočasno obdarite kar sami. Zaslužili ste si, da tudi vi dobro jeste! Postanite dobrojedec s Šolo okusov!

Darilni bon Šole okusov

Preveč je kuharskih oddaj, iz katerih se nihče ne nauči kuhati! Preveč je resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati! Preveč je kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept! Preveč je revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli! Preveč je neuporabnih, neokusnih in predragih daril!

Darilo - stockPostanite član Šole okusov

Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja in z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, smo člani Šole okusov, ki nas uči dobrojedstva! Samo člani Šole okusov smo aktivni dobrojedci in imamo neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa (nečlani pa le do B®loga).

Prihaja še Izbor okusov

Ker je – tudi zaradi Šole okusov – vedno več tistih, ki radi + dobro jemo, in ker je – tudi zato – Slovenija vedno bolj kulinarično razvita in zanimiva – zato bo leta 2021 tudi Evropska gastronomska regija – se bo Šola okusov že spomladi – do začetka Tedna restavracij – še razširila. Pravzaprav se bo Šoli okusov pridružil še Izbor okusov! Več o novi spletni strani, s katere boste začenjali obisk v najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah, kmalu.