jesenski teden restavracij

9. - 18. oktober

Kdaj spet?

Prvi izveš!   

vse leto

IZBOR OKUSOV

Izberi. Rezerviraj. Uživaj!

Vse o Tednu restavracij in Izboru okusov

Mak - gostje

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

Klik

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

JRE celje kuhinja chefi3

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

mencinger tr16j postrv 11

ARHIV Tedna restavracij

Klik

ARHIV Tedna restavracij

10tajski piščančji cmočki
Ta teden kuhamo kot Šola okusov - z letali sicer ne moremo potovati, lahko pa potujemo z žlico in palčkami Izbor receptov: Violeta Mencinger PEČENI RIŽ z govedino in koriandrom Pečeni riž z govedino in koriandrom Včasih je potrebno, da je hitro, ker velikokrat ni časa niti za gostilno, kaj...
Urejanje: 23. novembra 2020
batic guerila

Enajst primorskih vinarjev bo v Shenzhenu predstavilo bela macerirana vina Epidemija je v Evropi in ZDA ustavila tudi številne načrtovane predstavitve vin. Živih, večplastnih stikov med vinarji ter kupci njihovih vin je bilo malo, tudi Orange Wine Festival je moral svoje aktivnosti v Sloveniji in na tujem preložiti na prihodnje…

Urejanje: 17. novembra 2020
arravane zunaj1
Ob gostinskih cenah tokrat o kakovosti, tako gostiln kot gostov - O vsakodnevnih jedeh in mišelinskih jedeh - Bodo po koroni gostilne slabše ali pa bomo gostje boljši? Piše: Uroš Mencinger   Ko smo se prejšnji mesec dotaknili cen v (naših) gostilnah, smo ugotovili, da se gostilne ne razlikujejo po...
Urejanje: 19. novembra 2020
Ta teden kuhamo kot Šola okusov - če že moramo biti doma, pred televizorjem vsaj ne jejmo slabo: prigrizki za TV ali namesto TV Izbor receptov: Violeta Mencinger PIKANTNI OREŠČKI s čiliji in papriko Pikantni oreščki s čilijem in papriko Recept za prigrizek ob aperitivu, pikantni oreščki s šiliji in...
Urejanje: 17. novembra 2020

PARTNERJI

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!