jesenski teden restavracij

9. - 18. oktober

Kdaj spet?

Prvi izveš!   

vse leto

IZBOR OKUSOV

Izberi. Rezerviraj. Uživaj!

Vse o Tednu restavracij in Izboru okusov

Mak - gostje

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

Klik

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

JRE celje kuhinja chefi3

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

mencinger tr16j postrv 11

ARHIV Tedna restavracij

Klik

ARHIV Tedna restavracij

pirin kruh tuš001

Najbolj inovativno živilo v kategoriji pekovskih izdelkov na vsakoletnem izboru, ki ga pripravlja Inštitut za nutricionistiko V Šoli okusov sami pečemo (in kuhamo). Ker pa se to vedno ne da, smo takrat izbirčni, kaj in kje kupimo. Zato nas veseli, ker je Tušev pirin kruh z drožmi po receptu Ane…

Urejanje: 23. februarja 2021
tajski piščančji cmočki priprava
Ker radi dobro jeste, vam Šola okusov ta teden predlaga: tajski cmočki, tunov namaz, jota z zeljem in repo, juha sladkega krompirja z limeto, lignji na golaž s polentinimi njoki, svinjska rebrna pečenka z zelenjavo in bananin šarkelj s karamelnim prelivom Izbor receptov: Violeta Mencinger Tajski piščančji cmočki Tajski piščančji...
Urejanje: 22. februarja 2021
quiche z brstičnikom089
Novi tečaj Šole okusov Quiche in tarte nas nauči, kako speči najboljši kiš, tart ali pito, hkrati pa nas prepriča o nujnosti hkratnega upoštevanja in neupoštevanja receptov. Oziroma, ne eksperimentirajte pri testu, a zato pustite domišljiji prosto pot pri nadevu. V seriji tečajev o znanih jedeh svetovne kuhinje, ki nas...
Urejanje: 16. februarja 2021
filo quiche brokoli sir8
Ker so stojnice na tržnicah polne brstičnika, ki zimo zalaga z vitamini: z gobami, kot zelenjavna pogača, v rižoti z bučo in kostanji, na miso krompirju ter v gratinu, z lososom in sezamom Izbor receptov: Violeta Mencinger BRSTIČNI OHROVT z gobami Brstični ohrovt z gobami in korenje z ingverjem Naredite,...
Urejanje: 15. februarja 2021

PARTNERJI

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!