jesenski teden restavracij9. - 18. oktober
vse letoIZBOR OKUSOV
Izberi. Rezerviraj. Uživaj!
Vse o Tednu restavracij in Izboru okusov
Vse o TEDNU RESTAVRACIJ
Klik
Vse o TEDNU RESTAVRACIJ
Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE
Klik
Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE
Vse o Izboru okusov: za GOSTE
Klik
Vse o Izboru okusov: za GOSTE
ARHIV Tedna restavracij
Klik
ARHIV Tedna restavracij
Čeprav tokrat konec leta nismo mogli (na zabavah) preveč grešiti, začenjamo novo leto umirjeno, z veliko zelenjave in malo mesa Izbor receptov: Violeta Mencinger PEČEN KOROMAČ s pinjolami in žajbljem Pečeni koromač s pinjolami in žajbljem Če je riba pečena, je ob njej v pekaču dovolj prostora še za zelenjavo,...
Urejanje: 4. januarja 2021
Ocenjujemo doma - Kar sta ustvarila narava in Borut Jovan je na novi spletni strani chefa, ki je šel med vrtnarje, da ima lahko najboljše sestavine Preizkušata: Violeta & Uroš Mencinger Dober je le tisti chef, ki uporablja dobre sestavine! Zato imajo dobri chefi dobre dobavitelje in pridelovalce, toda najboljši...
Urejanje: 30. decembra 2020
Nova knjiga avtorice Drožomanije, ki je postala svetovna uspešnica – Novo v domačem hladilniku: sladki drožasti nastavek NAROČITE KNJIGO Še vemo, kakšen kruh smo jedli, preden je Slovenijo zajela drožomanija? Ko si ga prinesel iz trgovine domov, je bil že star. Ko si ga jedel, te je napihnil…
Urejanje: 29. decembra 2020
Ta teden je Silvestrovo, ki ga bomo preživeli drugače kot prejšnja leta, zato vam Šola okusov pomaga pri izbiri silvestrskega menija - Prigrizki do jutra: krompir s tatarskim biftekom, mini hrustljavke, magdalenice z mlado čebulo in rouille omako, koktajl s kozicami, kavna zmrzlina in meringa z lešniki Izbor receptov: Violeta...
Urejanje: 28. decembra 2020