jesenski teden restavracij

9. - 18. oktober

Kdaj spet?

Prvi izveš!   

vse leto

IZBOR OKUSOV

Izberi. Rezerviraj. Uživaj!

Vse o Tednu restavracij in Izboru okusov

Mak - gostje

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

Klik

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

JRE celje kuhinja chefi3

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

mencinger tr16j postrv 11

ARHIV Tedna restavracij

Klik

ARHIV Tedna restavracij

jabolčna tortica z nougatom8
Čeprav tokrat konec leta nismo mogli (na zabavah) preveč grešiti, začenjamo novo leto umirjeno, z veliko zelenjave in malo mesa Izbor receptov: Violeta Mencinger PEČEN KOROMAČ s pinjolami in žajbljem Pečeni koromač s pinjolami in žajbljem Če je riba pečena, je ob njej v pekaču dovolj prostora še za zelenjavo,...
Urejanje: 4. januarja 2021
HeartMade 21
Ocenjujemo doma - Kar sta ustvarila narava in Borut Jovan je na novi spletni strani chefa, ki je šel med vrtnarje, da ima lahko najboljše sestavine Preizkušata: Violeta & Uroš Mencinger   Dober je le tisti chef, ki uporablja dobre sestavine! Zato imajo dobri chefi dobre dobavitelje in pridelovalce, toda najboljši...
Urejanje: 30. decembra 2020
SladkaINslana Drozomanija naslovnica 2020

Nova knjiga avtorice Drožomanije, ki je postala svetovna uspešnica – Novo v domačem hladilniku: sladki drožasti nastavek   NAROČITE KNJIGO   Še vemo, kakšen kruh smo jedli, preden je Slovenijo zajela drožomanija? Ko si ga prinesel iz trgovine domov, je bil že star. Ko si ga jedel, te je napihnil…

Urejanje: 29. decembra 2020
Ta teden je Silvestrovo, ki ga bomo preživeli drugače kot prejšnja leta, zato vam Šola okusov pomaga pri izbiri silvestrskega menija - Prigrizki do jutra: krompir s tatarskim biftekom, mini hrustljavke, magdalenice z mlado čebulo in rouille omako, koktajl s kozicami, kavna zmrzlina in meringa z lešniki Izbor receptov: Violeta...
Urejanje: 28. decembra 2020

PARTNERJI

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!