jesenski teden restavracij

9. - 18. oktober

Kdaj spet?

Prvi izveš!   

vse leto

IZBOR OKUSOV

Izberi. Rezerviraj. Uživaj!

Vse o Tednu restavracij in Izboru okusov

Mak - gostje

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

Klik

Vse o TEDNU RESTAVRACIJ

JRE celje kuhinja chefi3

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTINCE

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

Klik

Vse o Izboru okusov: za GOSTE

mencinger tr16j postrv 11

ARHIV Tedna restavracij

Klik

ARHIV Tedna restavracij

rdeča šarenka z avokadom in zelišči
Ker radi dobro jeste, vam Šola okusov ta teden predlaga: Grahova juha s čemažem - Šmorn s sirom in hrustljavo šunko - Lešnikove rezine s korenjem, jajčni liker - Pizza s krompirjem in čemaževim pestom - Rdeča šarenka z zelišči in avokadom - Hrustljava govedina s čiliji - Čokoladni puding s pistacijo Izbor receptov: Violeta Mencinger Grahova...
Urejanje: 5. aprila 2021
hotel planinka ljubno21 marec142
Kulinarična foto zgodba z B2B obiska v hotelu Planinka v Ljubnem ob Savinji - Novi član prve slovenske kulinarične lige s 3 srčki - Planinka med zaprtjem ni mirovala, hotel se je še polepšal, kuhinja pa še napredovala Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger Hotel Planinka, srnin tatar Da ne pozabimo,...
Urejanje: 3. aprila 2021
domačija novak21 marec161
Kulinarična foto zgodba z B2B obiska na Domačiji Novak - Telečji jezik, dimljena postrv, raviol s fižolom in repo, zeljna juha, polnjena telečja prsa z mesnim nadevom in dolgo zorjen krškopoljc, vroč jabolčni kolač Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger Domačija Novak, polnjena telečja prsa in dolgo zorjena svinjina Da ne...
Urejanje: 3. aprila 2021
torta dimljena postrv7
Ker radi dobro jeste, vam Šola okusov ta teden predlaga: Kitajski rezanci z zeljem in kozicami - Piščančji polpeti in grah s čemažem - Tortica mlečnega riža z malinami - Špageti s krompirjem in slanino - Pečeni losos iz pace in omaka z vermutom - Čemaževa torta z dimljeno postrvjo - Pljučna s čemaževo pasto v panceti...
Urejanje: 29. marca 2021

PARTNERJI

Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!