Spomladanski Teden restavracij bo še ujel pomlad – V restavracijo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in priporočil – Gostje pomagamo slovenskim gostincem – Začetek sprejemanja rezervacij 1. junija

Spomladanski Teden restavracij bo! Gostilne so ponovno odprte, epidemije bo zadnji dan maja tudi uradno konec in takoj naslednji dan, 1. junija, bodo najboljše slovenske gostilne in restavracije začele sprejemati rezervacije za spomladanski Teden restavracij 2020, ki bo od 12. do 21. junija. Poletje se bo v Sloveniji začelo, ko se bo pomladni Teden restavracij zaključil!

To je zdaj najbolj pomembna vest, na katero smo težko čakali vsi, gostje, ki smo bili dva meseca brez ”svojih” gostiln in restavracij – a smo zato doma radi + dobro jedli! -, ter gostinci, ki so bili dva meseca brez svojih gostov in zaslužka. Več o pokoronskem Tednu restavracij, sodelujočih restavracijah in njihovih pomladnih menijih, pa v prihodnjih dneh.

Uroš Mencinger, selektor Tedna restavracij: ”Po koroni se mora življenje spet čim prej normalizirati. Teden restavracij bo pokazal, kako se da v naših najboljših restavracijah in ob dobri hrani, seveda z upoštevanjem vseh varnostnih ukrepov in protikoronskih priporočil, ponovno uživati!”

 

TR2020 pomlad FB timeline napoved reloaded 2

Tags: , , , ,