Veliko zanimanje za Teden restavracij med gostinci – Zanimanje gostov bo znano 1. junija, ko se začne sprejemanje rezervacij – Pomladni meniji v 102 restavracijah

Kar 17 novih ali ponovno sodelujočih, s kar 30 srčki! V ponedeljek, 1. junija, se začenja sprejemanje rezervacij v najbrž najbolj kakovostnem Tednu restavracij doslej! Rezervacije za marčne termine, opravljene pred pandemijo, seveda ne veljajo. Potrebno bo izbrati ponovno. Ne nazadnje so novi tudi meniji!

V Tednu restavracij tudi Bine Volčič s svojo Monstero

Vsi želijo sodelovati; zato bo pomladni Teden restavracij, ki ga je pandemija prestavila iz marca v april, a bo še vedno ujel pomlad, rekorden tudi po številu restavracij, ki sodelujejo prvič ali pa so se za sodelovanje odločile po premoru, ko so bile zaradi cvetočega turizma polne tudi brez TR … To pa pomeni, da so novi in ponovno priključeni tisti, ki res sodijo v vrh kakovosti slovenske gastronomije. Od 12. do 21. junija bodo slovenski dobrojedci lahko za 19 evrov (z dodatkom 6 evrov v nekaterih s 4 in 3 srčki) okušali res najboljše (z res redkimi izjemami).

V ponedeljek, 1. junija, bodo na spletni strani Tedna restavracij www.tedenrestavracij.si predstavljene vse sodelujoče restavracije – 102 -, z vsemi meniji TR in vsemi potrebnimi podatki za rezervacijo in obisk. Če bodo do takrat (bolj) odprte že tudi meje, bodo na pomladni Teden restavracij vabljeni tudi obiskovalci iz tujine, saj sta spletni strani Tedna restavracij in iskalnika najboljših slovenskih gostiln Izbor okusov (www.vivi.si) dvojezični (v slovenščini in angleščini).

 

Nove na Tednu restavracij

 

TR2020 pomlad FB timeline napoved reloaded 2

Tags: , , , , , , , ,