Sladoledne vrtnice LEONE s prestižno DLG zlato medaljo v Nemčiji

 

LEONE Rose Cone

LEONE Rose Cone

Nič ne opiše ljubezni bolje od vrtnice! Še posebej, če jo lahko poližeš … Podjetje Incom LEONE iz Ajdovščine je na ocenjevanju DLG prejelo najvišji priznanji za sladoledne kornete v obliki vrtnic, Rose cone.

DLG iz Nemčije je najstarejša ustanova v Evropi (ustanovljena 1885) na področju preizkušanja kakovosti živil, ki vsako leto opravi teste kakovosti v številnih prehranskih sektorjih. V središču teh testov je analiza senzorične kakovosti hrane in pijač (barva, videz, konsistenca, vonj in okus). Živila, ki prejmejo nagrado DLG, morajo opraviti ustrezne kemijske, mikrobiološke in fizikalne teste, pa tudi teste za pripravo, pakiranje in označevanje. 

Incom LEONE je prvi proizvajalec na svetu, ki je vrtnico, sicer trend azijskih in vedno bolj tudi evropskih slaščičarn, prenesel na industrijski nivo. V ponudbi sta dve sladoledni vrtnici. Prva je vrtnica v kombinaciji jagodnega sladoleda z meto in dekoracijo iz bele čokolade ter smetanovega sladoleda z jagodnim prelivom v zelenem vaflju. Drugi kornet vrtnica pa je v kombinaciji vaniljevega sladoleda z dekoracijo iz bele čokolade ter lešnikovo – čokoladnega sladoleda z lešnikovo – kakavovim prelivom v črnem vaflju.

Kot pravijo v podjetju Incom LEONE, s svojimi kreativnimi sladoledi navdihujejo ljudi in jim stojijo ob strani ob soočanju z vsakodnevnimi zagatami, od koder izhaja tudi njihov slogan – LEONE, sladoled, ki stopi, vse kar te teži. Sladoledne vrtnice s svojo posebno obliko in slastnim okusom priskočijo na pomoč, ko so metuljčki v trebuhu na visokih frekvencah in ko lahko rdečica na licih že skoraj tekmuje z barvo sladoleda. Prav tako je sladoledna vrtnica odličen SOS pripomoček, ko se je potrebno na hitro znajti – v zadnjem trenutku najti darilo za pozabljen rojstni dan, presenetiti punco ali fanta po opravljenem izpitu ali enostavno pričarati spontan zmenek.

LEONE Rose Cone Vanilla Hazelnut

LEONE Rose Cone Vanilla Hazelnut

LEONE sladoledne vrtnice lahko najdete v prodajalnah Mercator, SPAR, TUŠ in Leone po vsej Sloveniji.

Tags: ,