Sodelovanje kreativnih, chefov in izdelkov – Kulinarične delavnice z JRE chefi

Hrana, kuhanje, kuharske veščine in triki ob pripravi kakovostnih jedi so v današnjem svetu vedno bolj pomembne vrednote. Pri sestavinah nam je pomembno njihovo poreklo in način pridelave, pri pripravi jedi pa, kdo jih kuha in kje. Od najboljših chefov se učimo iz knjig, s televizije, revij, interneta. A največ se naučimo iz prakse, tako da sami kuhamo, še raje pa, da kuhamo skupaj s chefi, na kulinaričnih delavnicah.

jre delavnice

JRE&Miele kulinarične delavnice

Združenje JRE (Jeunes Restaurateurs) in podjetje Miele organizirata kulinarične delavnice v Ljubljani in Mariboru, z JRE chefi Markom Pavčnikom, Luko Gmajnerjem & Markom Magajnom, Tomažem Bevčičem in Leonom Pintaričem. Predstavili vam bodo enostavne in sveže pripravljene kulinarične kreacije. Delavnice z druženjem ob pethodnem meniju z vinsko spremljavo bodo potekale v Miele Experience Centru v Mariboru in Ljubljani.

Miele Experience Center Ljubljana (do 12 oseb), od 17. do 21. ure:

  • 24. 9. – chef Tomaž Bevčič, Restavracija Rizibizi, Portorož
  • 5. 11. – chef Leon Pintarič, Gostilna Rajh, Murska Sobota

Miele Experience Center Maribor (do 8 oseb), od 17. do 21. ure:

  • 15. 10. – chefa Luka Gmajner in Marko Magajne, Galerija okusov, Petrovče
  • 7. 12. – chef Marko Pavčnik, Restavracija Pavus, Laško

Kulinarična vstopnina znaša 96 EUR (delavnica, 5-hodni degustacijski meni, vinska spremljava, recepture, predpasnik). 

Rezervacije in dodatne informacije: maja.ramsak@jre.si

Tags: , , , ,