Avstrijski chef Max Stiegl, rojen v Piranu, je znanega nemškega TV chefa Tima Mälzerja poslal kuhat v najboljšo prekmursko gostilno – V nedeljo ob 20.15 na VOX

Začela se je četrta sezona znanega kuharskega TV šova Kitchen Impossible, v katerem nemško govoreči kuharji izzivajo najbolj znanega nemškega TV kuharja Tima Mälzerja, ta pa njih. Za dober okus je potrebno čez mejo in na rezino noža … Obraniti je potrebno kuharsko čast in razrešiti ”nore” kuharske izzive. 

rajh maelzer knjiga 3

Tanja Pintarič in Tim Mälzer

Druga oddaja četrte sezone uspešnega nemškega kuharskega šova, ki je zelo popularen tudi v Avstriji in Švici, bo imela tudi slovenski pečat. V nedeljo ob 20.15 bo na kanalu VOX Tim Mälzer kuhal v Bakovcih, v Gostilni Rajh, tja pa ga je poslal izzivalec, avstrijski chef Max Stiegl, ki ima restavracijo Gut Purbach ob jezeru Neusiedl na Gradiščanskem, je pa sicer rojen v Kopru.

Iz Bakovcev in Gostilne Rajh bo Mälzer odpotoval v Bosno in Hercegovino, v Gornje Podgradce, svojega izzivalca Stiegla pa je poslal v Berlin, kjer ima Mälzer restavracijo Bullerei, in v New York.

rajh maelzer kuhinja 2

Kaj je pri Rajhu kuhal Tim Mälzer?

Glavni izziv v Kitchen Impossible je škatla, ki jo TV kuhar odpre, ko pripotuje v tuje mesto, v njej pa sta jedi, ki ju poskusi, nato pa mora zanju nabaviti sestavine in ju v izbrani gostilni, brez pomoči gostiteljev, skuhati. Kako mu je uspelo, oceni lokalna komisija. Kaj je Mälzer po Stieglovem nareku kuhal pri Rajhu? Kdo bo zmagal, Nemec v Prekmurju, ali Koprčan v New Yorku? V nedeljo ob 20.15 na VOX.

Tags: , , , , , , , , , ,