Ocenjujemo: srček za Hotel A iz Arje vasi – Včasih so bile le Trojane, potem je prišel še Grof, zdaj je tudi A – Odlična lokacija, sodoben ambient, dobra postrežba, znane jedi

Ocenjujeta: Violeta & Uroš Mencinger

 

Včasih, ker je tako hotela avtocesta, smo pri Arji vasi nezadovoljno zavili z nje. Potem, ko so jo podaljšali do Ljubljane, pa smo dolgo zadovoljni brzeli mimo. Tako dolgo, dokler nas po hitri gradnji na sredi med Ljubljano in Mariborom ni premagala radovednost. Kaj se tukaj dogaja? In zdaj ne brzimo več mimo, zdaj pri Arji vasi spet zavijemo z avtoceste. A zadovoljno!

hotel A avla jedilnica

K Hotelu A, ker je tako blizu avtocesti, zavijemo najprej na kavo. Naslednjič se tam dobimo na sestanku. Potem nas premami kosilo. Nazadnje smo tam že tudi na večerji, po kateri lahko tudi prespimo, drugo jutro pa se nam ne mudi, ker je potrebno še v fitness. Hotel A je na odlični lokaciji in temu primerna je tudi njegova ponudba za lačne popotnike in radovedne sosede. Odlika restavracije Hotela A je v tem, da ne ponuja tistega, kar ne zna, temveč le tisto, kar zna!

Rad Dobrojem priporoča:
Vnel se je boj. Včasih so bile le Trojane. Potem jim je Grof veliko odvzel. Zdaj pa je še Hotel A, ki pa se že pripravlja na B … Dokler še ni avtocestne restavracije je bistvo hotelskega bistroja, da ima odlično lokacijo, sodoben ambient, dobro postrežbo, moderne, a znane, krožnike in, seveda, tudi sobe.

hotel A jagnječja krona2

Ocena – 1 srček:
Gost je zadovóljen, prav to pa tudi išče v Hotelu A. Sem je zavil na kavo, a ostal na kosilu. Sem je prišel na kosilo, ker je v lepem ambientu poceni. Torej bo sem še prišel, ker je bil – zadovóljen! Takšni gostje imajo radi moderen ambient, dobro postrežbo in velike porcije. Takšni gostje si ne vzamejo časa za dolgo sedenje in dolgo razmišljanje ob neznanih jedeh. Takšni gostje pridejo lačni, zato so zadovoljni, ker gredo siti.

Hotel A pa vseeno ni le za hitro in poceni kosilo. Ko ni kosila, je tudi za majhnimi mizami dovolj drugače in na jedilnem listu dovolj radovedno, da lahko chef ostane pri tem, kar zna, a hkrati doda še ščep spretnosti, sodobnosti in, zakaj pa ne, modnosti.

 

Restavracija Hotela A

 

Tags: , , , , , , , , , ,