Ocenili smo restavracijo Kamin z izolskega Belvederja, v hotelu Cliff

Piše: Uroš Mencinger

 

Hotelska restavracija (tudi) za ne-hotelske goste ali karpačo, šavor, pršut in narezek, pašte z morjem, divjačino in tartufi, juhe, goveja, škampova in ribja, ribe, gojene in divje, v pečici in na žaru, meso, po istrsko in ”nonino”, za v dvoje pa hobotnica iz skupnega lonca in tomahavk čez dva krožnika, ali olive s tisoč tristo Belvederjevih oljk v morski ali mesni Kaminovi pokušini. Vse to pa – z razgledom!

Kamin ni le za hotelske goste, ki se jim ne ljubi iz hotela, ker je na (tej) terasi najlepše, in tudi ne le za naključne goste, ki jim je Belvedere hkrati dovolj blizu, ker je tik ob cesti in ima lokacija dolgo tradicijo, ter dovolj daleč, ker je do Izole lep razgled, do Portoroža pa čez hrib. Ker je ob ”klasičnem” morsko-mesnem jedilnem listu tudi degustacijski, ki z vinsko spremljavo druži eno najboljših razmerij cene in kakovosti, kar jih poznate, je tudi za zahtevne jedce, ki ne ”jejo” le razgleda.

Rad Dobrojem priporoča: ”Sicer ne boste videli kamina, a zato terasa vidi največ morja v Sloveniji, gost pa najboljše razmerje kakovosti in cene degustacijskega menija.”

Restavracija Kamin je tukaj

Tags: , , , , , , , , ,