Izolska Marina ima ❤️❤️❤️!

Zadnje urejanje: 9. maja 2022
Ocenjujeva za vivi.si: zakaj je kulinarični kritik v restavraciji Marina v Izoli poslušal dobrojedca, ki se je široko smejal?! - 3 srčki za jedi, ki niso iz kuhinje, temveč iz morja   Ocenjujeva: Violeta & Uroš Mencinger Oranžna vina so kriva, da smo vsako leto, ko je najlepše, saj je...

Jantarno, ki te ljubim oranžno

Zadnje urejanje: 2. maja 2022

O festivalu oranžnih vin v Izoli in filmu o jantarnih vinih v Kopru: oranžna revolucija ni v barvi, temveč v pitju, saj ta vina, ki so najboljša doma, to pa je pri nas, se ne pijejo, temveč jejo Piše: Uroš Mencinger   ”Koliko časa maceracije?” To je bilo najbolj pogosto…

Oranžna Izola in Koper

Zadnje urejanje: 27. aprila 2022

Orange Wine Festival – Komaj se je v Ljubljani končal Slovenski festival vin, bo 29. aprila Manziolijev trg v Izoli napolnil Festival oranžnih vin (od 14. do 21. ure). Na festivalu oranžnih vin, ki je zaradi pandemije dve leti pauziral, letos pa je imel matinejo že 13. aprila, ko je…

Teden restavracij: pomladni rekord!

Zadnje urejanje: 5. aprila 2022
50 tisoč gostov v 104 restavracijah - Nov pomladni rekord Tedna restavracij - Hvala gostinci, za odlične menije TR! - Hvala gostje, za odličen obisk pomladnega TR! - 170 + 10 penečih doživetij za 180 nagrajencev Tedna restavracij in Radgonskih Goric   Piše: Uroš Mencinger Ponedeljek je bil dan za...

TR22p: gremo v center!

Zadnje urejanje: 25. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - V osrednji Sloveniji vas pričakuje 25 restavracij in 45 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično...

Teden restavracij: pomladni dober tek!

Zadnje urejanje: 25. marca 2022
Od danes do nedelje, 3. aprila, v 104 slovenskih restavracijah najbolj okusni teden leta, ki zato traja deset dni - Teden restavracij že 10 let!   Dobrojedke in dobrojedci, končuje se teden predrezervacij in začenja se Teden restavracij! Dober tek na pomladnem najbolj okusnem tednu leta, od 25. marca do...

TR22p: gremo na vzhod!

Zadnje urejanje: 24. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - V vzhodni Sloveniji vas pričakuje 22 restavracij in 31 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično...

TR22p: gremo na zahod!

Zadnje urejanje: 24. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - V zahodni Sloveniji vas pričakuje 18 restavracij in 28 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij kulinarično...

TR22p: gremo na jug!

Zadnje urejanje: 23. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - Ko zavijete na jug Slovenije, vas pričakuje 17 restavracij in 29 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu...

TR22p: gremo na sever!

Zadnje urejanje: 23. marca 2022
Teden restavracij vabi na kulinarični potep po Sloveniji - Če greste na sever, vas pričakuje 24 restavracij in 45 srčkov   Teden restavracij je tisti teden, ko se v Sloveniji najboljše je, zato traja kar deset dni in se vsako leto ponovi spomladi ter jeseni. Zato se v Tednu restavracij...

Teden restavracij: srčki ❤️❤️❤️ in ❤️❤️❤️❤️

Zadnje urejanje: 19. marca 2022
V pomladnem Tednu restavracij sodeluje 24 gostiln in restavracij z oceno ❤️❤️❤️ ali ❤️❤️❤️❤️ - Kriteriji kakovosti, s katerimi ocenjujemo najboljše slovenske (in svetovne) gostilne   V Izboru okusov, iskalniku najboljših slovenskih gostiln, je 37 restavracij z najvišjimi ocenami, s 3, 4 ali 5 srčki. Iz te slovenske elite, ki se...

Teden restavracij: nadgrajevanje za ❤️❤️

Zadnje urejanje: 18. marca 2022
V pomladnem Tednu restavracij sodeluje 26 gostiln in restavracij z oceno 2 srčka - Ni vsak srček za vsak dan in za vsako priložnost - Dva srčka sta znak za nadgrajevanje   Srčki so mera za kakovost slovenske kulinarike. Toda to ni tekmovanje! Srčki so namreč mera, ki nas usmeri...

TR22p: za nasmeh in ❤️ gre!

Zadnje urejanje: 21. marca 2022
V pomladnem Tednu restavracij sodeluje 7 gostiln in restavracij z oznako Nasmeh in 47 z oceno ❤️ - Kaj je potrebno za dobro gostilno, v kateri so gostje dobre volje?   Gostilne in restavracije ne kuhajo le hrane. S hrano morajo namreč skuhati tudi dobro voljo! Zato je nasmeh na...

Zlata radgonska penina in Teden restavracij

Zadnje urejanje: 15. marca 2022
Najstarejša slovenska penina iz Gornje Radgone praznuje 170 let - Nagradna igra Radgonskih Goric ob visokem jubileju - 170 + 10 penečih doživetij za goste Tedna restavracij Na Tednu restavracij, ki v letu 2022 praznuje že deset let kulinaričnega ”pohoda” po Sloveniji, boste nazdravili z Zlato radgonsko penino, uradno penino...

TR22p: Izberi. Rezerviraj. Uživaj!

Zadnje urejanje: 14. marca 2022
Začelo se je sprejemanje rezervacij za pomladni Teden restavracij - Vsi meniji, vsi podatki, vsi srčki, vse želje Izbora okusov, iskalnika najboljših slovenskih gostiln, ki gosti tudi Teden restavracij (www.teden-restavracij.si in www.vivi.si)   Piše: Uroš Mencinger REZERVIRAJ Začelo se je izbiranje in rezerviranje, da bomo lahko kmalu ponovno uživali. V...
Top
Vpiši se v Šolo okusov!
Ne jej z usti. Jej z glavo!
Neomejen dostop do Šole.
Neomejen dostop do Kuhinje.
Neomejen dostop do Gostilne.
Neomejen dostop do Chefov.
Neomejen dostop do Potepa.
Neomejen dostop do B®loga.
Težave pri aktivaciji naročnine? Pomagajte si z navodili ali nas kontaktirajte.
Naroči se na Dobre novice!
tedenska mera dobrojedskih informacij, da boste izvedeli več in prvi:
kje, kako, kdaj, zakaj boste radi dobro jedli!