Celotna vsebina Šole okusov in spletnega portala vivi.si bo od 1. januarja 2017 namenjena samo članom! Letna članarina bo 19 evrov.

Preveč je kuharskih oddaj, iz katerih se nihče ne nauči kuhati! Preveč je resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati! Preveč je kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept! Preveč je revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli!

Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja in z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, potrebujemo spletni portal, ki je namenjen le aktivnim, ne pa vsem!

To je bil glavni razlog, da smo spletno gostilno www.rad-dobrojem.si pred dvema letoma nadgradili v Šolo okusov. In zaradi tega bo Šola okusov na www.vivi.si od 1. januarja 2017 namenjena samo članom! Letna članarina bo 19 evrov. Zavedamo se, da bo to za pasivne navijače kulinarike preveč … A saj zato je Šola okusov namenjena le – aktivnim dobrojedcem!

S plačilom letne članarine bodo imeli člani neomejen dostop do Šole, Kuhinje, Gostilne, Chefov, Tržnice in Potepa, nečlani pa le še do B®loga.

Zaradi tega bo vivi.si še naprej brez oglasov in reklam! Nič se vam, torej, ne bo prižigalo, odpiralo, animiralo in vas posledično močno frustriralo!

Zaradi tega bo en kulinarični portal, kakršnih je z blogi, šovi, oddajami, posti, tviti in še marsičim – vse, seveda, brezplačno, a zato ogromno, nepregledno in preveč – manj! A zato bo na vivi.si le izbrano in le najboljše!

Zaradi tega boste dobrojedci na enem naslovu dobili vse, kar potrebujete! Aktivni dobrojedci, namreč, dobro kuhamo, hodimo v v dobre gostilne, pijemo dobra vina, kupujemo dobre sestavine, dobro potujemo, prebiramo dobre kulinarične knjige in članke … Zato nas zanima le tisto, kar je dobro, ne pa modno, družabno, množično, hip in oh!

Zaradi tega se, ne nazadnje, avtorji in uredniki vivi.si aktivno in profesionalno z dobrojedstvom ter kulinariko ukvarjamo že več kot 30 let! Zato je Rad Dobrojem prvi začel redno in profesionalno ocenjevati (v Večeru) najboljše slovenske in svetovne gostilne ter restavracije! Zato je v Nedelu vsako nedeljo že deset let cela stran, zaradi katere veste, kje in kaj dobro jesti! Zato je vivi.si šola in zato je letna šolnina 19 evrov!

Zaradi tega, ker bo vivi.si od 1. januarja 2017 naročniška spletna stran, je to šele začetek! Zato bo vivi.si rasla in se širila, z vsebinami, prireditvami, tečaji, informacijami. In zato bo aktivnih dobrojedcev vse več!

O tem sva prepričana. Za to sva se tudi odločila za ta ”nori” korak.

Violeta in Uroš Mencinger

 

20 razlogov za 19 evrov je tukaj.
Najlepše kulinarično darilo lahko kupite tukaj.

 

Tags: , , , , , , ,