Ste že član Šole okusov? Nekateri ste pohiteli že takoj prvi teden novega leta in se včlanili, drugi se še odločate, tretji so spoznali, da bodo še naprej pasivni. Dobrodošli vsi novi člani in vabljeni vsi dobrojedci! V Šoli okusov kuhamo, preizkušamo, ocenjujemo, potujemo, raziskujemo in opisujemo za vse Vas!

Več kot leto dni preizkusnega (in brezplačnega) delovanja Šole okusov je Šolo, Kuhinjo, Gostilno, Tržnico, Potep in B®log dodobra napolnilo s kulinaričnimi vsebinami, informacijami in podatki. Vsega je toliko, da je kar težko vse najti, še bolj pregledati in prebrati. Vsak teden trije novi recepti, nova ocena gostilne, nov potep, nov ponudnik kulinaričnih izdelkov in sestavin, nova reportaža, nov komentar, nov dobrojedski napojednik, nov tečaj … Tudi zato imamo B®log, ki bo še naprej odprt tudi za nečlane, a le s povezavami za članske vsebine. Vsak teden bomo v njem začeli s pregledom minulega, za lažjo navigacijo in za večjo spodbudo. Kdor bo hotel več, bo tukaj lahko hitro postal aktivni dobrojedec!

Šola okusov je tako kot dnevni časopis, v katerem je vsak dan nekaj novega. A ta časopis jutri ne bo stari papir, saj je glavna vrednost Šole okusov prav trajnost. Ko sproti dodajamo novo, staro ostaja, kot na knjižni polici, v spominu računalnika, v mapi z izrezki iz časopisov, v kulinaričnih vodičih, kuharskih knjigah in potovalnih brošurah … Samo, da je na vivi.si dosti, dosti bolj pregledno!

V prvem tednu delovanja plačljivega kulinaričnega portala na vivi.si smo dodali oceno in foto zgodbo iz muenchenskega Tantrisa. Z njo pa je v arhivu Gostilne že 145 gostiln in restavracij s srčki! Člani, brskajte, razvrščajte, iščite, izbirajte – tukaj!

Minuli teden smo dodali v Kuhinjo Špecle s sirom in karamelizirano čebulo, Mousse iz piščančjih jetrc in hruškov žele ter Rezance s paradižniki, kozicami in porom. S temi tremi jih čaka, da se jih domači chefi – tukaj je že devet nadaljevanj nasvetov za vas – lotite, že 256 – tukaj!

In bili smo na potepu v bavarski prestolnici – tukaj -, toda člani lahko potujete po vsem svetu – tukaj. Dober tek!

Tags: , , , , , , , , , ,